Анастасія Фоміна

Шампунь Solio Verde,який мене розчарував😒

Шампунь Solio Verde,який мене розчарував😒

Так сталося і з шампунем від українського бренду Solio Verde.Я на цей бюджетний бренд задивляюсь не перший раз,навіть вже замовляла одного разу,але нажаль під час транспортування замовлення сталася проблемка і замовлення було відмінено мною.Але ж моя цікавість до продуктів цього бренду не стихала і я замовила все таки один шампунь.

Шампунь Solio Verde,який мене розчарував😒

Це у нас шампунь-реконструкція.Я не вірю в усі ці маркетингові штуки про шампуні,які роблять наче ботокс чи щось таке.Але тут шампунь заявлено як для пошкодженого волосся,а це для мене має підходити.

Я взяла великий об‘єм 500 мл,дозатор є,аромат приємний.

Чим же цей шампунь мені не угодив?

*Він дуже рідкий,через це його складно контролювати в кількості.

*Милиться він добре,у мене аж скрипить волосся коли змиваю його,я не завжди люблю такий ефект.

*Нажаль після використання цього шампуню,навіть після маски волосся дуже жорстке і погано розчісується.А ще дуже сильно пушиться.

*Мое волосся зазвичай після миття ще 2 дні свіжо виглядає,тут такого немає і вже до вечора волосся тускніє,а на наступний день корені виглядають так наче я не мила їх тиждень.

*У мене чешется шкіра голови після використання.

Я знаю ,що усе індивідуально,тим паче у використанні подібних засобів,таких як шампуні,але я ділюся тут своїми враженнями,які можливо комусь допоможуть при купівлі.

Дякую,що дочитали🥰