Багацька Ірина

"Kirke" від Tiziana Terenzi – неймовірна краса чи суцільний жах?

"Kirke" від Tiziana Terenzi – неймовірна краса чи суцільний жах?

У спірності аромат "Kirke" Tiziana Terenzi може посперечатися навіть із нашумілим "Baccarat Rouge 540" Maison Francis Kurkdjian. Думки про парфуми розходяться від «мій парфумерний жах» до «дивовижний аромат розкоші».

Стільки розмов про ці парфуми... тому не зацікавитися ними просто неможливо, і я не виключення. Що ж, як і у випадку з “Baccarat”, обидві сторони, що сперечаються, мали рацію. У чому його особливість? Зараз розкажу свої думки.

В ароматі відчуваються фрукти: маракуя та персики, солодка малина та груша, і для мене вони тут вже перестиглі. У серці я виразно чую конвалію, а база врівноважується томним сандалом, землистими пачулі і солодкуватою ваніллю.

АЛЕ, особисто для мене тут невимовно сверблячий, занадто насичений, дуже гучний, бруднуватий мускус. Я його чую з перших секунд, і він мене буквально «душить», не втрачаючи яскравості протягом усього розкриття парфуму.

Крім нот, про які вже говорила, у піраміді заявлено: лист чорної смородини, пісок та геліотроп. Ці акорди я не відчуваю, їх або немає, або мені все перекриває мускус.

Якщо відсікти цей зубодробильний мускус, то "Kirke" асоціюється зі статною леді в елегантному костюмі зі строгим пучком. Я не дуже уявляю його на молодій дівчині у легкій сукні та з мрійливим поглядом. Це особисто моя асоціація, а загалом аромат дуже популярний, в кожному офісі, торгівельному центрі, магазині він десь та зустрінеться.

100% не раджу одягати ці парфуми в офіс. Навіть якщо ви від нього кайфуєте, колег можете просто задушити і прибити.

"Kirke", безумовно, запам'ятовується. Шлейф густий і щільний, а стійкість просто неймовірна – я лише занурила руку в хмарку і 2 дні не могла відмити її.

Підійде аромат не кожному, тому тестувати перед покупкою – must have.