Подарунковий бокс від Makeup🎁
Антицелюлітний набір Joko blend…
Спочатку в моєму боксику було два антицелюлітних креми, але не було сироватки. Але зі мною звʼязалися менеджери і все вирішилось: через день я вже мала сироватку замість другого крему😉. Дякую Мейкап, за оперативність і за можливість знайомитися з новою косметикою))).
А тепер по порядку:
Спочатку я тестувала бандажем обгортання. Штани для мене були дууууже завеликі, тому я вирішила обійтися без них. Обмотала бинти кругом проблемних ділянок (в мене це живіт, стегна).
Тут варто відзначити дуже ніжний, приємний ментоловий запах. Читала відгуки на сайті, де було написано, що вони дуже сильно охолоджують і від них мерзнеш. В мене такого не було. Хіба спочатку, при нанесенні був некомфортний холод від того, що вони мокрі. І все...я юне змерзла, мені не було холодно 🤗( хоч я мерзну завжди і скрізь, і коли +10 я вже в шапці🤣). Більше того, мені здавалося, що бинти навпаки, розігрівають.
Протримала 20 хв, при цьому спокійно займаючись своїми іншими бюті процедурами в ванній.
Жодного дискомфорту, свербіння, печіння в мене не було.
Тепер скраб…
Мені він сподобався дуже. Це, для мене, скраб ідеальної консистенції. Він, коли наносиш на тіло, стає ніби кремовий, не відлітає грудками, не забиває ванну, легко розчиняється і змивається. Гарно скрабує шкіру, не царапаючи її.
Теж дуже приємний запах мʼяти.
І крем для тіла…
Я таке люблю/знаю/практикую🤣. До цього в мене був теж з охолоджуючим ефектом від Eveline. Цей сподобався більше. В нього краща текстура, він більш жирнішим і краще розподіляється. Але на тілі взагалі не жирний, швидко поглинається, не залишаючи жодних слідів. Від нього я теж не відчуваю якогось глобального холоду чи дискомфорту.
Якщо все підсумувати: мені набір сподобався. Бандажне обгортання спробувала два рази і віддала мамі ( бо не маю аж таких глобальних проблем з целюлітом, їй більш потрібніше).
Скрабом і кремом користуюсь з задоволенням. Звичайно, за один раз чи місяць целюліт не зникне, якщо він є...тут мають бути ще і правильне харчування і спортивні вправи. І масажний ролер до цього🤣.
Але, в якості догляду за тілом це дуже навіть класний варіант👌.
Коментарі (0)