Катя Джей

Бальзам з конем - мій порятунок

Бальзам з конем - мій порятунок
Бальзам з конем - мій порятунок

Чесно кажучи, я гадки не маю, хто взагалі здатний вимовити його назву, а тому я його називаю просто і лаконічно - бальзам з конем.

Це не перший продукт від Krauterhof, який потрапив мені в руки, але тільки цей викликав у мене щире захоплення. Зелений гель з екстрактом кінського каштана здатний творити справжні дива, якщо знати, для чого саме він призначений.

Для мене бальзам з конем став тим засобом, яким я користуюся двічі на день і який завжди повинен бути під рукою.

Чому? Розкажу докладно про його ефект та про те, як і для чого його можна використовувати.

Із зеленим гелем Krauterhof бігати як кінь ти може і не будеш, але однозначно відчуєш полегшення і позбавишся болю

Мені не дуже пощастило зі спадковістю – вже у 11-12 років у мене почали з'являтися на ногах перші судинні зірочки. Згодом їх ставало дедалі більше, а сині вени, що виднілися під шкірою, виділялися все сильніше, набуваючи зовсім непривабливого вигляду.

Варикозне розширення вен – це велика проблема для жіночих ніжок. Тому що це не лише некрасиво, а ще й дуже неприємно.

У спеку ноги постійно набрякають, від чого важко ходити. Без щільних колготок чи панчох не одягнеш ні спідниці, ні гарної сукні, бо вени не зафарбовуються навіть спеціальним консилером.

А з плином років проблема незмінно прогресує, спотворюючи ножки і погрожуючи цілим рядом серйозних проблем зі здоров'ям.

Саме в цьому мені на допомогу і прийшов бальзам з конем. Я купила його для того, щоб позбавлятися від набряків на ногах - завдяки охолоджуючему ефекту полегшення настає практично моментально. І вже за півгодини не залишається ні набряку, ні почуття печіння та "гарячих" ніг.

  • Цей гель чудово усуває почуття втоми та набряклості
  • Він приємно пахне ментолом і має виражений ефект холодку
  • При регулярному використанні вени та судинні зірочки стають менш помітними
  • Гель не липне, швидко вбирається та залишає приємне відчуття на шкірі

Крім того, він відмінно прибирає болючі відчуття в суглобах. Тому я регулярно наношу його на область колін – знеболюючий ефект настає відразу.

Якось пару тижнів тому мене продуло – шия з лівого боку дуже пекла і я майже не могла ворушити головою. Тоді я попросила чоловіка нанести гель на онімілу область. І через годину я взагалі забула про те, що в мене щось десь боліло.

Якщо ви регулярно відвідуєте тренажерний зал, цей гель може допомогти усунути крепатуру та неприємні відчуття у м'язах. А ще з ним можна зробити розслаблюючий масаж, щоб усунути напругу у натруджених зв'язках.

Ось чому бальзам з конем від Krauterhof став для мене однією з найвдаліших покупок цього року.

На даний момент я вже закінчую банку об'ємом 500 мл і замовила собі нову. Щиро кажучи, не уявляю, як я взагалі жила без нього раніше!