Anna_feerie

Пептидний тонер Cos De Baha

Пептидний тонер Cos De Baha
Пептидний тонер Cos De Baha

Як фанат пептидної сироватки цього бренду я не могла обійти увагою й інші продукти серії: тож сьогодні мова піде про тонер 🤗.

І нащо тобі стільки пептидів, - спитаєте ви? - А все для того, щоб гарно зволожувати, заспокоювати та тонізувати шкіру (бо ж пептиди допомагають у виробленні колагену та розслаблюють мімічні зморшки😍). Тому тепер в моїй ранковій рутині цілих два диво-засоби від Cos De Baha)).

Тонер має доволі густу консистенцію: 2-3 краплі достатньо, щоб нанести на обличчя та шию. За бажанням також можна нашаровувати (і робити щось по типу корейського 7 skin method).

Пептидний тонер Cos De Baha

Тонер прозорий, без вираженої віддушки. Доволі швидко вбирається, залишаючи приємно зволожену шкіру, готову до подальшого догляду (в мене це сироватка: https://club.makeup.com.ua/post/19124/ та крем). В результаті отримую чудове зволоження, заспокоєння почервонінь та тонізування - все те, що так необхідно вранці)).

Як завжди, інгредієнти на висоті - нічого зайвого, лише найкорисніше: 3 види пептидів, алое, гіалуронова кислота, гліцерин, аденозин, екстракти троянди, ромашки, лаванди, меліси та полину - перевірено на реактивній шкірі - підходить ідеально🤩.

Зупинятись не планую, тому що бачу результат, то ж наступним кроком планую протестувати ще й пептидний крем (так-так, в мене вже тотальна пептидна залежність, та я й не проти 😁😁😁).