Demchenko Alina

L`Oréal Paris Les Macarons :полуничний десерт на ваших губах

L`Oréal Paris Les Macarons :полуничний десерт на ваших губах
L`Oréal Paris Les Macarons :полуничний десерт на ваших губах
L`Oréal Paris Les Macarons :полуничний десерт на ваших губах

Так мало в группі бачила дописів про цю помаду, що хотілось би це виправити, бо вона заслуговує окремої уваги.

Дизайн флакону дуже лаконічний, матовий і дуже якісний. Одразу можна побачити і сам колір. Аплікатор схожий на інші помади від цього бренду - наче крапелька.Я обожнюю подібний аплікатор, бо їм дуже легко зробити акуратний контур губ чи то просто я вже навчилась і звикла ))) Вся інформація була на наліпці, яку я стерла, але на щастя, номер і назва відтінку красуються на кришечці аплікатора. В мене відтінок 832 під назвою Strawberry Sauvage і назва цілком їй підходить.Аромат у засоба - кондитерський. Нагадує якесь варення чи джем, а хоча назва каже сама за себе - дійсно якийсь ягідний макарун. Золотими літерами на флаконі - написана назва колекції а також фініш помади. Ультра матова рідка помада. Але чому ж про неї так мало знають і чому вона не така популярна ?

Помічали ви колись , що деякі продукти у Maybelline та Loreal схожі ? Якось мені довелось помітити цю схожість і в мене є декілька представників "родин" і Les Macarons один з них. Взагалі, першою колекцію з подібною текстурою стала Les Chocolats, колекція в усіх кольорах нюдових і корисневих відтінків ( доречі в мене живуть представники цієї сім'ї) , але почну я зі своєї улюбленою Полуничної помади.

По перше так, незабаром після тріумфу SuperStay Matte Ink - Лореаль випустив ці помади, які теж відрізнялись своєю стікістю і матовістю. Але відмінності були.

Я помітила, що помади від Лореаль не на стільки сухі як від Мейбелін. Так, вони можуть триматися весь день, але сходить швидше на ділянках ближче до слизової. По друге - на моїх губах вона не така суха. Я серйозно, мої губи після неї не такі стягнуті. Причини можуть бути дві :

  • Через те що данна помада вийшла пізніше, в формулі змінили щось, що б не так стягувало губи (що доречі могло і вплинути на стійкість)
  • Вона більш пігментована, через що наноситься більш тонким шаром

L`Oréal Paris Les Macarons :полуничний десерт на ваших губах
L`Oréal Paris Les Macarons :полуничний десерт на ваших губах
L`Oréal Paris Les Macarons :полуничний десерт на ваших губах

Отдже перед вами помада яка дуже схожа на мейбелін. Вона пігментована, матова, швидко застигає і витримає багато що. Я вже казала, що вона трошки поступається своєю стійкістю, але на багато комфортніша за SuperStay . Вона передає весь колір за один шар, не плішивіть, не тріскається і виглядає дуже привабливо весь час носіння.

Цей червоний колір - займає окреме місце у моїй колекції. По перше він аж світиться. Відчуття що це колір з обкладинки журналу, який вже відретушували і якимось чином він опинився у реальному житті. Він має нейтральний півтон і думаю що підійде як брюнеткам так і білявкам. Взагалі, цей колір здається мені якоимось кокетливим, більш денним при тому не уходить в якийсь цегляний або моркв'яний відтінок. Реально получний колір.

Текструа на губах дуже комфортна. Вона не стягує губи. Перші 5 хвилин, вона ще виглядає вологою, може відбитися на одязі , стакані чи руці. Потім вона застигає , стає повністю матовою і вже ніде не залишить і сліда. якщо не хочеться чекати - серветка у допомогу. При висиханні - не міняє свій колір і залишається такою ж комфортною як і під час нанесення ( доречі SuperStay цим похвалитися не може, бо вже через 5 хвилин, мої губи стають вже більш стянутими).

Свотчі на губах зроблені НА НЕ ПІДГОТОВЛЕНІ ГУБИ. Я не наносила перед цим ні бальзаму, ні праймеру. Я не скрабувала і нічого з ними не робила, що б краще показати те що вони залишаються якими і були. Авжеж, якщо нанести в три шари то ви побачите і лущення і стягнутість, але це зі всіма матовими помадами відбувається ( SuperStay так себе веде вже на другому шарі, та навіть на першому інколи).

Стирається вона за допомогою міцелярної води і набагато простіше а ніж з SuperStay . Мій улюблений спосіб - потримати ватний диск пару хвилиночок і акуратно стерти. Авжеж, і потерти допомагає, але це не так делікатно.

В основному помада дуже схожа на SuperStay : така ж пігментована, стійка і матова. Мабуть в тмоу і була проблема в свій час - вона вже занадто була така ж сама, тому люди і не звертали на неї увагу.