Шукаю гарний консилер
Паралельно показую свої "викидушки" )
Здається, вже деякі учасники спільноти в курсі, що я не дуже люблю тональні засоби та консилери. Гарного кольору обличчя намагаюсь досягти шляхом правильно підібраного догляду. Загалом, мені це наче вдається, якби не одна величезна моя проблема – яскраво виражені синці під очима (
Обумовлено це постійно низьким рівнем гемоглобіну, який наразі, у зв'язку з моїм «цікавим» положенням, став ще нижче, а синці під очима ще більш помітні та жахливі (((((
І от, не дивлячись на те, що у своєму звичайному житті я не є прихильником консилерів та зазвичай мені їх вистачає на досить довгий період часу, за останній, мабуть, місяць, я вимазала на себе аж два тюбика (((
Maybelline New York Instant Eraser Multi-Use Concealer
Придбала його ще в травні, але спочатку користувалась ним доволі рідко. Та й на початку він мене і не дуже вразив.
Писала про нього відгук тут
https://club.makeup.com.ua/post/11176/
Зараз трішки змінила своє ставлення щодо нього, проте вважаю, що колір треба було б обрати трішки темніший і тоді, мабуть, все було б майже чудово.
Essence Stay All Day 14h Long-lasting Concealer
Досить бюджетний консилер, який виявився доволі непоганим. До речі, відтінок також мені підійшов (мала 10 Light Honey).
«Синці» перекриває більш-менш нормально, тримається доволі довго (хоч й не заявлені 14 годин). В зморшки не западав, але я використовую консилер на сироватку та крем, тож, гадаю, тривалість його дії та те, наскільки він підкреслює зморшки, також залежить від підготовки шкіри та добре підібраної бази.
І хоч наведені вище засоби мене більш-менш влаштували, все рівно хочу знайти щось більш дієве та можливо з більш гарним складом.
Після дописів деяких дівчат з нашої спільноти почала поглядати у бік Seventeen Magic Serum Concealer (але все вагаюсь щодо відтінку), крім того, також придивляюсь до Physicians Formula.
Тож, буду вдячна за якісь рекомендації/поради.
P.S. З корейськими засобами я, на жаль, не дуже товаришую ((((
Комент арі (0)