Анастасія

Too Cool For School Pumpkin Sleeping Pack

Too Cool For School Pumpkin Sleeping Pack

Слава Україні!

Масочка з гарбузиком, моє знайомство з якою почалось з пробника- трикутничка, який я взяла з собою в дорогу і була дуже приємно вражена тим, як моя шкіра відреагувала на цю "помазанку" для лиця. Лице було гарно зволожене і почувало себе добре, після чого я купила більший тюбик на 30 мл. Упакування, як на мене, супер миле, а головне зручне - маска завжди стоїть видавлюючою стороною до низу, отже в вас не буде проблем дістати залишки продукту.

Я бачила коментарі, що маска містить багато силіконів і не є хорошим продуктом для лиця, що скажу чесно, склало на мене не аби яке враження, і мені якийсь час було страшно наносити маску на лице. Я не є супер-технологом, і не дуже розуміюсь в тих всіх інгрідієнтах в складі, але реакція шкіри для мене наразі головний показник: маска впливає на шкіру добре, і це головне.

Давайте подивимось на особливості, якфі нам обіцяє виробник, і я від себе прокоментую з чим я згідна, а з чим ні:
- має густу консистенцію - а ще дуже приємний і легкий запах;
- формула розроблена на екстрактах гарбуза, центелли азіатської, алантоїні і 24-кратному золоті- золото тут викликає в мене сміх) головне циганам про це не кажіть😂
- дбайливо відлущує омертвілі клітини епідермісу - не помітила такого. Це ж не пілінг, а зволожуюча маска)
- очищає від забруднень і надлишку себума - також не зовсім правда. Це задача гелю для вмивання, а не зволожуючої маски... ті маркетологи)
- нормалізує роботу сальних залоз - не можу прокоментувати бо в мене нормальний тип шкіри;
- звужує пори - не помітила такої дії;
- заспокоює подразнення і запалення - не маю ні запалень ні подразнень, не можу прокоментувати;
- освітлює - не освітлює;
- надає шкірі м’якість, гладенькість і пружність - отут зі всім згідна.

Якщо підсумувати, то ця маска - гарний бюджетний варіант, вона не дасть супер зволоження дуже сухій шкірі, але більшості точно підійде)

Too Cool For School Pumpkin Sleeping Pack