Тетяна Супронюк

#bybsmakeupclub Подбай про себе та своє здоров"я - це дуже важливо в твоєму житті!

#bybsmakeupclub Подбай про себе та своє здоров"я - це дуже важливо в твоєму житті!

Кожна жінка повинна дбати про своє здоров"я у будь якому віці! Дякую Мейкап-спільноті, яка порушує таку важливу тему.

Мені 27 років. Мої груди, на мій погляд, маленькі, розмір чашки В. Завжди обирала бюстгалтери з пуш-ап ефектом. Так вдавалося підкреслити груди і гарно виглядати в сукні. Особливих проблем з підбором білизни не мала ніколи.

Нещодавно відкрила для себе новий формат бра - топи. Без кісточок, немає бретельок, які завжди спадають або розстібаються, вони не тиснуть ніде.... одним словом КАЙФ! До звичних мені раніше бюстгалтерів з кісточками і пуш-апом тепер повертатися не хочу. Одягаю їх лише, коли потрібно вдягнути сукню.

Для себе обрала такий формат комфорту. Вважаю, для себе неприйнятним ходити без топа, який би прикривав груди. Я так відчуваю себе голою зовсім. Навіть вдома ходжу в топі. Але, я не засуджую тих дівчат, які ходять без бюстгалтера - кожна обирає для себе свій варіант комфорту.

Щодо огляду у лікаря-мамолога, то я щорічно проходжу медичний огляд (так потрібно по роботі) і огляд грудей проводить лікар хірург, або гінеколог. Я розумію, що лікар-мамолог має більш вузьку спеціалізацію. Але хоч якийсь огляд - це краще, ніж ніякого взагалі. Сама себе оглядати я не вмію. А треба вчитися!

Спеціального догляду, по типу кремів для зони бюсту, я не маю. Я взагалі, завдяки челенджу, тільки що дізналася про спеціальний догляд для цієї зони.

Ваажаю правильним, не засмагати топлес та використовувати безпечні антиперспіранти.

Дівчатка, бережіть свої груди, любіть себе, цінуйте, дбайте про себе, і будьте здорові!❤️