Lily♥️

Корейський догляд від Kerasys

Корейський догляд від Kerasys
Корейський догляд від Kerasys

Нещодавно придбала для себе дві новинки:

  • Зволожуючий шампунь Moisturizing Shampoo, For Dry, Brittle Hair
  • Зволожуючий кондиціонер Moisturizing Conditioner, For Dry, Brittle Hair

Загалом ця серія по догляду за волоссям направлена саме на інтенсивне зволоження, містить олію баобаба, робить сухе волосся охайним і додає волоссю блиску.

Не можу себе назвати великим поціновувачем корейського догляду для волосся, проте раніше ніколи не користувалася саме засобами від Kerasys, та і зараз волосся потребує додаткового догляду, тому час спробувати , і поділитися враженнями з вами, girls.💗

  1. ПАКУВАННЯ: сподобався дозатор, дуже зручний, видає продукту достатньо, я загалом використовую 4 натиски – шампунь на одне миття волосся( у мене досить довге, але не товсте) (так як промиваю шкіру голови 2 рази) та 2 натиски – кондиціонер. Цілком вистачає.
  2. АРОМАТ /ТЕКСТУРА: аромат сподобався: трохи пудрово-квітковий, тримається до наступного миття, текстура не супер плотна, але приємна.
  3. ДІЯ ЗАСОБУ: шампунь піниться дуже добре і промиває волосся чудово, а після нанесення кондиціонеру відчувається гладкість волосини, додатково коли витримую кондиціонер прочісую волосся щіткою Janeke, так волосся значно краще, як на мене, розгладжується і це також полегшує вкладання згодом.
  4. ВІДЧУТТЯ ПІСЛЯ ВИКОРИСТАННЯ: волосся дійсно має і обʼ єм і блиск, все що я хотіла, проте є один великий мінус як для мене: дуже швидко брудниться волосся, тобто виглядає не свіжим, мені вже хочеться помити волосся на другий день, хоча з засобами Wella Professional такого не спостерігала, проте я поки ще тестую для себе ці засоби, і можу відмітити, що ціна/якість тут навіть вище очікуваного, тому має місце бути. Можливо я більше його порекомендувала би дівчатам з темним плотним волоссям чи для кучерявого волосся!
Корейський догляд від Kerasys
Корейський догляд від Kerasys
Корейський догляд від Kerasys