Фісташка

Гарний крем для рук, якщо правильно його використовувати

Гарний крем для рук, якщо правильно його використовувати

У мене дуже сухі руки і взимку ситуація стає все гірше. Через це у мене завжди є кілька різних кремів для рук: один на робочому столі, один в вітальні, один біля ліжка.

Я не люблю дуже жирні крема які погано всотуються в шкіру, якби круто вони не зволожували. Я все ж таки за зручність використання продукту. У мене був крем від Ziaja і ось він прям круто зволожував але погано всотувався в шкіру. Через це руки навіть ерез пів години після нанесення були жирними. Я його все ж таки докористала: наносила на ручки, ходила до години з ним і змивала; або ж замотувала ручку у щось що б дати ще трохи тепла і ефект був класний.

На цей крем було дуже багато крутих відгуків, але зустрічались і повністю провальні

Крем дійсно дуже добре напитує ручки. Я завжди приділяю увагу і кутикулі і вона перестала у мене так сильно шелушитись і сохнути.

Наношу крем ввечері перед сном, добре розтираю його і на ранок ручки мякі, ніжні зволожені.

Після цього немає бажання знову вдень мазати ручки кремом, але я все рівно це роблю. Це таке фальшиве відчуття, бо якщо пропустити нанесення крему вдень то під вечір ручки знову сухі.

Тож в якості нічного крему для мене він крутий

Ось ми і дійшли до того що ж все таки з ним не так.

Після нанесення крем покриває ручки тонким шаром. На відчуття як трохи парафіном руки замазались. У мене він не липкий але трохи не приємно коли торкаєшся руки. При першому ж митті рук (навіть якщо робити це через 3 години після нанесення) ви відчуєте як цей шар змився.

Через це я не можу використовувати його вдень. Мене починає бісити ця плівочка, я її змиваю і звичайно ж не отримую того ефекту зволоження.

Також у крема запах не дуже приємний. Пахне гліцерином. Він не навязливий, але я не люблю коли доглядова косметика має якісь оддушки.

💚 Дуже гарний крем на ніч

💚 Гарно зволожує шкіру

💚 Не жирний і швидко всотується

🖤 Залишає тонку плівку на шкірі

🖤 Не зручно використовувати вдень

Тому я залишила цей крем на тумбочці біля ліжка і з задоволенням їм користуюсь. На роботі у мене стоїть інший крем який гарно всотується і не залишає нічого на шкірі.

Якщо ви шукаєту універсального бійця то краще придивитись до іншого крему.