Осінні вайби в макіяжі
Бо це прекрасна пора, щоб зробити образ яскравіше
Привіт, красуні!
Ну як можна не любити осінь? Це прекрасна пора, щоб милуватися яскравими багряними віддінками природи, дихати на повні груди чистим прохолодним повітрям, та додавати у свій макіяж теплі насичені кольори.
Якщо влітку, я частіше обирала легкі текстури, напівпрозорі тіні, в освіжаючі кремові рум'яна, то восени хочеться більше золота, яскравих графічних стрілок і насичених глянцевих помад.
І куди ж без суперстійкої помади Maybelline Vinyl Ink?
В мене на губах віддінок 15 Peachy - це класний нюдовий колір з тією освіжаючою теплою ноткою. По контуру - гелевий олівець Glambee у 202 номері.
На очах - шикарна за якістю палетка тіней Nyx Ultimate Utopia. З її допомогою можна зробити будь-який макіяж - від супер нюдового до насиченого вечірнього.
А які там прекрасні сяючі віддінки зелені та золота...ммм. Однозначно любов на віки.
Щоб спаркли виглядали яскравіше, я використовую Nyx Glitter Primer.
Підводка - Umbrella Eye Liner Waterproof, туш - Maybelline Sky High Cosmic Black.
Осінь - це той час, коли я постійно використовую бронзер та персикові рум'яна. Цього разу в мене Bahama Mama від theBalm (обожнюю цей бронзер), та не менш улюблені рум'яна Third Date, які я від душі рекомендую всім-всім, бо вони круто освіжають і підсвічують шкіру.
Ось такий макіяж в мене вийшов. Можна сказати, що це макіяж фаворитами косметички, бо всі використані засоби займають окреме місце в моєму серці.
Дівчатка, а у вас змінилися вподобання в макяжі з приходом осені?
Дякую всім за увагу 😘
Коментарі (0)