wowmom

Осінні вайби в макіяжі

Осінні вайби в макіяжі
Осінні вайби в макіяжі
Осінні вайби в макіяжі

Привіт, красуні!

Ну як можна не любити осінь? Це прекрасна пора, щоб милуватися яскравими багряними віддінками природи, дихати на повні груди чистим прохолодним повітрям, та додавати у свій макіяж теплі насичені кольори.

Якщо влітку, я частіше обирала легкі текстури, напівпрозорі тіні, в освіжаючі кремові рум'яна, то восени хочеться більше золота, яскравих графічних стрілок і насичених глянцевих помад.

І куди ж без суперстійкої помади Maybelline Vinyl Ink?

В мене на губах віддінок 15 Peachy - це класний нюдовий колір з тією освіжаючою теплою ноткою. По контуру - гелевий олівець Glambee у 202 номері.

Осінні вайби в макіяжі

На очах - шикарна за якістю палетка тіней Nyx Ultimate Utopia. З її допомогою можна зробити будь-який макіяж - від супер нюдового до насиченого вечірнього.

А які там прекрасні сяючі віддінки зелені та золота...ммм. Однозначно любов на віки.

Щоб спаркли виглядали яскравіше, я використовую Nyx Glitter Primer.

Підводка - Umbrella Eye Liner Waterproof, туш - Maybelline Sky High Cosmic Black.

Осінь - це той час, коли я постійно використовую бронзер та персикові рум'яна. Цього разу в мене Bahama Mama від theBalm (обожнюю цей бронзер), та не менш улюблені рум'яна Third Date, які я від душі рекомендую всім-всім, бо вони круто освіжають і підсвічують шкіру.

Ось такий макіяж в мене вийшов. Можна сказати, що це макіяж фаворитами косметички, бо всі використані засоби займають окреме місце в моєму серці.

Дівчатка, а у вас змінилися вподобання в макяжі з приходом осені?

Дякую всім за увагу 😘