Великий пост про пусті банки, частина 2
Розповім про 30 продуктів
В першій частині я написала про засоби для тіла та волосся, тоніки та очищення дла обличчя ( прочитати можна тут https://club.makeup.com.ua/post/21046/).
Сироватки
- Зволожувальна сироватка з гіалуроновою кислотою Purito DermHA-3 Serum
Засіб працює, але я не його ЦА. Він чудово підійде для сухої, нормальної або вікової шкіри, яка потребує більшого зволоження. Я наносила на вологу шкіру, швидко поглинається, має наближену до водичкової текстури.
- Сироватка з екстрактом прополісу Cosrx Propolis Light Ampule
Цей засіб дуже давно хотіла спробувати і не дарма.
Прополіс це і антиоксидант, живить шкіру, буде регенерувати. Працювати із тоном, давати протизапальну дію та антибактеріальну ну і звичайно ж сяяння. Користувалося ним зранку і моя шкіра кайфонула. Тепер хочу ще спробувати від Dr. Ceuracle та обрати яку саме хочу в повному розмірі.
- Зволожувальна сироватка для обличчя Pyunkang Yul Moisture Serum
Дивний вибір пакування для кремового засобу, піпеткою взагалі не зручно та нереально наносити його. Я виливала на руку. В цілому засіб непоганий, але не впевнена, що варту цих коштів. Лосьйон від Needly pH Balancing Essence Lotion мені більше зайшов і ціна приблизно схожа.
- Сироватка з цинком для обличчя Balea Niacinamide Serum
Чудова сироватка, яку я взяла на заміну The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc PCA 1%. Вона має липкість, але комфортну. Але не піниться на відміну від моєї попередньої. А також від неї біль відчутне зволоження та заспокоєння ніж в The Ordinary.