krutoguuz

Великий пост про пусті банки, частина 2

Великий пост про пусті банки, частина 2

В першій частині я написала про засоби для тіла та волосся, тоніки та очищення дла обличчя ( прочитати можна тут https://club.makeup.com.ua/post/21046/).

  • Зволожувальна сироватка з гіалуроновою кислотою Purito DermHA-3 Serum

Засіб працює, але я не його ЦА. Він чудово підійде для сухої, нормальної або вікової шкіри, яка потребує більшого зволоження. Я наносила на вологу шкіру, швидко поглинається, має наближену до водичкової текстури.

  • Сироватка з екстрактом прополісу Cosrx Propolis Light Ampule

Цей засіб дуже давно хотіла спробувати і не дарма.

Прополіс це і антиоксидант, живить шкіру, буде регенерувати. Працювати із тоном, давати протизапальну дію та антибактеріальну ну і звичайно ж сяяння. Користувалося ним зранку і моя шкіра кайфонула. Тепер хочу ще спробувати від Dr. Ceuracle та обрати яку саме хочу в повному розмірі.

  • Зволожувальна сироватка для обличчя Pyunkang Yul Moisture Serum

Дивний вибір пакування для кремового засобу, піпеткою взагалі не зручно та нереально наносити його. Я виливала на руку. В цілому засіб непоганий, але не впевнена, що варту цих коштів. Лосьйон від Needly pH Balancing Essence Lotion мені більше зайшов і ціна приблизно схожа.

  • Сироватка з цинком для обличчя Balea Niacinamide Serum

Чудова сироватка, яку я взяла на заміну The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc PCA 1%. Вона має липкість, але комфортну. Але не піниться на відміну від моєї попередньої. А також від неї біль відчутне зволоження та заспокоєння ніж в The Ordinary.

  • Зволожувальна та заспокійлива крем-маска з олією звіробою Dr. Spiller Honey St.John’s Wort Cream Mask

Використовувала засіб, як нічний активний крем. Він має трав'яний запах, але приємний. Заспокоєї шкіру і це факт, зволоження надає мінімальне, але для моєї жирної шкіри - це ок. Чи купила я б його в повному розмірі, не факт, але цікавий експіріенс.

  • Cонцезахисний супер флюїд SPF 50 для всіх типів шкіри Babe Laboratorios

Засіб про який я писала вже декілька постів і всі вони були з різними думками. Використала я його не на обличчя, а на тіло на морі. Чудово справився, завдяки його рідкій текстурі він добре розприділявся по тілу. Але там залишилося на дні, чекаю, щоб довикористовувати на обличчя. Але зараз такий індекс, що дозволяє взагалі вже кілька днів не користуватися санскріном.

  • Крем від Medik8 Antioxidant Day Cream SPF30 Daily Radiance Vitamin C

Цей продукт взагалі став для мене відкриттям. Поєднання в 1 засобі 2, вітаміну С в сироватці та крему з SPF. Що дає засіб? Захист від сонця, якраз на холодний період його буде достаньо + антиоксидант, який буде посилувати цю дію, тобто вітамін С. Для моєї жирної шкіри був трохи жирнуватий, але не відчувався маскою, шкіра себе комфортно почувався. Просто він залишає жирненький фініш. В цілому лайк за такий засіб!

  • Багатофункціональна фториста зубна паста Amway Glister

Дуже багато років повертаюся до цієї зубної пасти, але так як в ній є фтор, то люди з проблемною шкірою, а особливо з частими висипаннями в зоні роту будьте обережні! Не має яскраво вираженого запаху, післясмак довго не тримаєть, якщо таке любите сміливо беріть.

  • Захисний бальзам для губ SVR Cicavit+ Protective Lip Balm Fast-Repair

Чудовий відновлюючий бальзам для губ, на зиму взагалі знахідка. Відновлює губи навіть вбиті морозом. Але запах у нього специфічний, олії.

  • Maybelline New York Fit Me! Concealer Консилер для обличчя

Він не прям, щоб дуже мені подобався. Поки не знайшла свого ідеального консилеру. Але в нього вийшов термін придатності, тому викидаю. Вже купила інший бренд на заміну.

  • Maybelline New York Cheek Heat Рум'яна для обличчя

Також викинула недавно рум'яна від цього ж бренду. Писала про них тут, вийшов термін + вони мені взагалі не зайшли (https://club.makeup.com.ua/post/15921/).

  • Гель алое

Він досить липкий і підійшли його терміни, йде в смітник.

  • Карбоксітерапія

Я її дуже любила і люблю, але термін вийшов, а я не встигла її використати до кінця. Тому теж до побачення.

Це були всі мої пусті баночки, якщо ви до читали до цього моменту дуже вам вдячна ❤️.

Користувалися чимось з вищеперерахованого?