KsuLv

#bybsmakeupclub

#bybsmakeupclub

Привіт, дівчат! 🤗

Дуже вдячна, що мейк ап не лишив осторонь цю тему.

Думаю, всі й так знають що в структурі захворюваності на злоякісні новоутворення ЗН молочної залози серед жінок займають перше місце. Найважливіше у лікуванні даної патології має своєчасне її виявлення. Тому кожна жінка, дівчина має проводити самообмеження і регулярно відвідувати спеціалістів.

Любов до себе починається з піклування про своє здоровʼя.

Як я піклуюсь про здоровʼя?

🟣 дієта з обмеженням швидких вуглеводів (не виключення, а обмеження), звичайно в тортиках собі повністю не відмовляю і інколи забігаю до МакДональдзу 😄

🟣 регулярне (по можливості 😅) відвідування спортзалу, не для схуднення, а для тонусу і витривалості;

🟣 самоогляд всього тіла, самообмеження;

🟣 догляд за шкірою;

🟣 у весняно-літній період обовʼязкове використання сонцезахисних кремів, не тільки для тіла, а й для обличчя.

Ми маємо піклуватися не лише за шкіру на обличчі, а й за шкіру на тілі, що включає догляд за зоною декольте (що найчастіше кидається в обличчя всім чоловікам 😄).

У догляді за шкірою маю 2 правила:

✔️ регулярне очищення;

✔️ регулярне зволоження.

Для очищення використовую гелі для душу в скарби для тіла. На даний момент серед фаворитів є гель для тіла NIVEA Care Diamond & Argan Oil та Bialy Jelen Hypoallergenic Shower Gel With Goat Milk.

Раз у 2 тижні (в зимовий період) я проводжу скрабування, влітку частіше. Для скрабування на даний момент використовую Dead Sea Collection Himalayan Salt Scrub або Fresh Juice Chocolate and Marzipan.

Після скрабування обовʼязково наношу зволоження: NIVEA Soft Body Milk або класика, що ніколи не старіє - Крем для тіла Dove "Поживний".

Дякую за увагу, бажаю всім бути здоровими 🫶