alena.rosee

Збалансуй Карму! 🧡

Збалансуй Карму! 🧡

Всім привіт!

Пару днів нічого не писала та вже скучила за вами, тому сьогодні пишу про новий аромат італійського бренду Tesori d'Oriente, який має багатозначну назву - КАРМА. 🧡

Бренд Tesori d'Oriente в Італії знають всі від малого до 90-то річних сеньйор, бренд який здобув популярність локального, свого (а це дуже цінять італійці в будь-якій покупці) , але бюджетного та доступного на будь-який гаманець.

Бренд має, окрім ароматичних парфумів , так вони класифікують ці спреї, безліч іншої продукції: мила, дезодоранти, освіжувачі повітря, свічки, креми для тіла, піни для ванн, гелі для душу тощо.

Зазвичай , майже всі аромати бренда , досить насичені, тому замовляючи навмання новинку я очікувала отримати щось схоже на всі інші Тезорі ( а я іх знаю майже всі, уж так трапилось 😁) та досить солодке.

Що ж я отримала?

Піраміда аромата досить скромна)

Верхні ноти: Бергамот і Лимон;

ноти серця: Франжипані і Цвіт Груші;

ноти бази: Ваніль, Мускус і Кедр.

Про перші ноти можете забути і не згадувати, тому що якщо вони і є, то це якісь пару секунд, а ось далі починається все саме цікаве.

Це мабуть один з найбільш затишних, кремових ароматів, які я знаю, але до всього того додайте гучності, гучності, ще гучніше!

Аромат з першого пшика закутує власницю/ка в такі міцні обійми, що залишається тільки насолоджуватись запахом, якщо він вам подобається, авжеж)))

Це густий, трошки терпкий, не дуже їстивний крем, він наскільки теплий ольфакторно, що зробивши пару пшиків в повітря мені здалось що в кімнаті стало затишніше, тепліше.

💛

Франджипані тут не курортний (не такий як в Ів роше, в Нюкс, в герлен Терракоті і тд), він насичений, гучний, пилок з квітів наче заповнює простір .

Ваніль тут не кондитерська, це стручок наповнений чорними зернятками, які ще називають ванільною ікрою (така нотка є в новому Барберрі Годдесс) , але тут ця нота не така округла, більш неотесана, груба.

Завдяки кедру поєднання нот звучить досить сухо та терпко, а вершкова нота хоч і гучна, але все ж ідеально вписується в композицію.

Також аромат видає запах осіннього листя (ні, не гнилого 😁 ) і гарбузового Латте🎃, це дивно, але факт. Іноді можно почути гарбузовий пиріг в недопеченому виді. 🥧

Стійкість: величезна... обережно з дозуванням!

Шлейф: середній, аромат огортає добре, але не фонить за 2 метри.

Спрей працює нормально, не плюється, видає димкою дозу аромату.

Як ви зрозуміли, аромат нереально теплий , затишний, немов осінній вечір в теплій кавярні чи біля каміну, на вулиці блимають святкові вогники, а вам тепло та комфортно тут і зараз!

Парфумерна композиція немов тепло розподіляється по шкірі та по простору навкруги.

Я колись трошки вивчала йогу та чакри, тому мені було цікаво , що виробник чи то спеціально, чи то підстать теплого аромату, вибрав саме яскравий помаранчевий колір, який відповідає 2 чакрі - чакра сексуальності та насолоди, але окрім такого приємного, це чакра баланса  та ментального спокою.

Саме цей аромат прям вигукує як з ним затишто та комфортно і навіть зайві думки в голову не лізуть.

Зараз я цей парфум використовую для ароматизації кімнати, якось він так заспокоює, так релаксує, і головне - не набридає.🧡

Ціна приємна , тому якщо подобається такий напрям - можна спробувати ☺️

Дякую за увагу 🖤