Ya Yana

Навіщо мені міцелярка і чому відмовилась від Garnier Skin Naturals?

Навіщо мені міцелярка і чому відмовилась від Garnier Skin Naturals?

Навіщо?

Я користуюся схемою очищення гідрофільна олія+пінка. І ні, я не вигадую собі багатокроковий догляд просто для розваги. Річ у тім, що стрілочки + туш — це мій повсякденний макіяж, і змивати косметику на очах гідрофілкою я не можу. Я пробувала різні, і рідкі олійки, і бальзами. Навіть після ретельного вмивання, очі відчувають дискомфорт і фокус втрачається надовго.

Тому, для очей в мене завжди міцелярка.

Що ж там з Garnier?

Жахастики про відому міцелярку Garnier із рожевою кришечкою дуже часто розповідали у спільноті, та й ТікТок підкидав мені подібні відео. Скажу одразу, вона не провокувала в мене подразнень чи сухості, все було в порядку. Але ті чудеса, що вона творить з підошвами білих кросівок і решта аргументів дівчат, змусили мене подумати про пошуки альтернативи.

Вибір пав саме на цю від L'Oreal, бо на пакованні чітко вказано, що продукт підійде для очей, а ще «для нормальної та комбінованої шкіри». Моя — другий варіант.

Як відчувається? Тут приємний сюрприз. Ніякого дискомфорту стягнення після неї немає, очі не печуть. З Garnier були ці відчуття, але досить мінімальні і не критичні. При порівнянні різниця дійсно є, і цей комфорт після моєї нової міцелярки мені дуже подобається.

Як працює? Демонструю на фото, гортай карусельку. З помадами, які дуже тінтують губи, доведеться допрацювати гідрофільною олією. В решті випадків все чудово змиває. Навіть той дуже стійкий олівець від LAMEL, і без зайвого тертя.

Аромат свіжий, майже не відчувається.

Економна? Не зовсім. Але, як на мене, то всі міцелярки такі. Ми використовуємо їх до чистого спонжа, вірно? Як на мене, то делікатна міцелярка, яка не пече, не здатна розчиняти косметику з перших секунд і доведеться пройтися кілька разів. Але, можливо, ви зустрічали такі скарби, тоді прошу поділитися в коментарях. Я далеко не міцелярний експерт, це всього третя міцелярка, яку я відкрила для себе.

Ефект. Я майже ніколи не використовую її на все обличчя. Проте, навіть по зоні навколо очей, відчувається так, ніби продукт діє як тонік. Він дещо зволожує шкіру, робить її свіжою, гладенькою, дуже подобаються відчуття.

Отже, відкрити для себе щось нове і не пожалкувати в мене вийшло. Тепер саме ця міцелярка буде частиною мого повсякденного догляду певний час. В планах також є затест водичок від Babe, Topicrem та Bioderma.

Ще раз додам. Я не можу сказати, що Garnier робила щось жахливе з моєю шкірою, але тепер етап очищення міцеляркою відчувається більш делікатним та комфортним.