Milans

Крем Caudalie ❤️

Крем Caudalie ❤️

Після маски для обличчя Caudalie Vinosource-Hydra Moisturizing Mask, я відразу замовила їх зволожуючий крем Інтенсивний зволожувальний крем для обличчя

Caudalie Vinosource-Hydra S.O.S Intense Moisturizing Cream.

Тож яке було моє розчарування коли я відчула запах 🥺 він мені зовсім не сподобався, проте швидко зникає тому користуватися можно ✅

Перше моє враження від самого крему було досить дивне, (зараз річ піде лише про тактильні відчуття) тому що увечері після душу я протерла обличчя тоніком, і дуже хотіла відчути крем на обличчі, але я його не відчувала 😳 тому що це не крем, точніше крем але він не має такого кремового відчуття на обличчі. Я довго думала як пояснити та прийшла висновку що його можно порівняти з праймером під мейк, якщо вам колись доводилось такий продукт тестити, це наче щось що згладжує шкіру.

Якщо говорити про його ефект, то шкіра дійсно стала дуже мʼякою, та приємною на дотик. Це мене підкупило продовжити його тестити далі. І як я вже писала вище порівняв його з праймером, саме таким чином я вирішила його задіяти. Як базу під мейк, і мені сподобалось.

Чи куплю повторно - ні 🙅🏻‍♀️

Я не зрозуміла цей крем, можливо за час використання щось зміниться і я його відкрию з нової сторони, але поки що на 99% впевнена що це не мій продукт.

Крем Caudalie ❤️