Zera Khaibulaeva

Моя нова «парочка» від Tresseme для волосся

Моя нова «парочка» від Tresseme для волосся

Люблю тестувати нові для себе шампуні. Не можу постійно користуватися одним і тим самим тривалий час, тому після закінчення банки, зазвичай, змінюю на інший.

Цього разу вирішила спробувати шампунь та кондиціонер для пофарбованого волосся від Tresseme.

Ціна для обʼєму банок 400 мл дуже приємна 👍👍👍

Пляшки з міцного пластику, дозатор на кришці для мене зручний.

Виробником заявлено, що це безсульфатні формули. Також, що шампунь дозволить пролонгувати ефект від фарбування. Ну на це я особливо не дуже сподіваюсь, адже через три тижні мене моя сивина вже кличе на фарбування 😌

Моя нова «парочка» від Tresseme для волосся

Консистенція шампуню середня-не рідка, але і не густа. Аби намилити перший раз,треба нанести побільше засобу, десь на око мл 10, на другий раз треба вже зовсім трохи. Тож розхід виходить великий. Піниться середнє. Але виробник і зазначає, що завдяки невеликому піноутворенню продовжується яскравість кольору фарбування.

Аромат шампуню для мене нерозбірливий. От не знаю, з чим можна порівняти 😌 От мені трохи пахне бамбуком та кокосом. Він не хімозний, не противний, просто трохи дивний. На волоссі майже не відчувається. Хотілось би трохи приємнішого, але не критично.

Формула шампуню збагачена олією камеліі, не містить парабенів, сульфатів.

Консистенція кондиціонера густа, білого кольору, по аромату схоже на шампунь, але набагато тонший запах, приємніший.

Кондиціонер підходить для використання після кератину.

Загальні враження після користування:

-шампунь волосся промиває добре, кондиціонер розгладжує;

-шкіра голови не пересушена;

-на рахунок збереження кольору- зазвичай коли мию голову, вода стає темною, колір вимивається, тут піни менше, тож колір дійсно менше вимивається;

-волосся мʼяке та розсипчате 👍

-супер ціна.

Тож загальна моя оцінка 9/10( бал зніму за запах, можна було трохи приємніше його зробити, хто любить ароматні шампуні, може не сподобається).