Тональна основа з інноваційною формулою. Вартість за якість чи бренд?
У Lancome випустили нову тональну основу, з дуже цікавими властивостями і великими обіцянками.
Для знайомства знайшла мініатюру на 5мл. Тому момент оформлення флакона опустимо. Мініатюра виконана у приємному дизайні. Тюбик ідеально вписався у дорожню косметичку. Звичайно, чим менше вмісту – тим складніше його дістати.
Аромат дорогий, приємний. Мені ближчі засоби без ароматів, але запах і справді гарний 👍
ЩО УНІКАЛЬНОГО?
- Надає шкірі здорове сяйво.
- Стійкість до 24 годин та середня ступінь покриття.
- Дихаюча формула, що складається на 82% з доглядової сироватки.
- Містить гіалуронову та мигдальну кислоти.
- Не окилюється. Не зникає.
- Не западає у зморшках та тонкі лінії.
У мене відтінок 120N, найсвітліший, який удалося знайти серед мініатюр. Колір відмінний, має легку рожевину. Мені підійшов. На фініші ледь помітний блиск, ближче до матового. Оскільки вибір відтінків дуже і дуже широкий, без затесту не рекомендую купувати.
Найцікавіше в цій тональній основі те, що вона на 82% складається із сироватки для обличчя. До її складу увійшли гіалуронова та мигдальна кислота. Про конкретний відсоток вмісту цих компонентів не відомо, у складі вони розташовані ближче до середини. Тобто і про ефективність важко говорити.
Чомусь скрізь підкреслюється саме гіалуронова та мигдальна кислота. Хоча у складі є й інші корисні компоненти, такі як: сік кореня Якона, Екстракт французької троянди, олія моринги та інші.
Що у складі не подобається найбільше, то це Дімітікон. Якщо використовувати постійно, забиватимуться пори, шкіра не зможе дихати - вірний шлях до висипань.
Покриття таки приємне. Воно легко наноситься, добре розподіляється та комфортно відчувається на шкірі. Крім того, є SPF захист. Роздратування немає.
Покриття середньої щільності, не ідеально маскує недосконалості. Розацеа ховає наполовину. Нашаровувати мені не сподобалося. Отже, обов'язково потрібен консилер для точкової корекції. Загальний тон покращує, додає свіжий вигляд.
Не сподобалося два моменти (щодо покриття):
1) потрібно дуже добре підготувати шкіру до нанесення тональної основи.
У моєму випадку просто крему виявилося замало. Тональна основа підкреслила всі нерівності обличчя, чого не було з іншими тональними. По-доброму, потрібен праймер. Я не проти, але нехай тоді тональна основа не обіцяє вирівнювати рельєф шкіри.
2) до кінця дня чітко видно недостатнє зволоження, підкреслює лущення. У мене комбінований тип, але ось що буде з сухою шкірою - питання.
Стійкість відповідає заявленій. Якщо зафіксувати пудрою, тримається весь день і не окислюється.
З цим тоном точно можна зробити ефектний і якісний макіяж (враховуючи усі його особливості). Познайомитися з Care & Glow було цікаво, але мені скоріше не підійшло. Тому зупинюся на міні-версії та пошукаю для себе щось інше.
_________
Lancome Teint Idole Ultra Wear Care & Glow Foundation
Коментарі (0)