МОЇ ПОРОЖНІ БАНОЧКИ ЗА ЖОВТЕНЬ🍁
Як завжди товари українських виробників😉
Для мене жовтень був місяцем новинок в догляді ( окрім пробника шампуню Manelle та сироватки для шкіри під очима від Biono.
розказую детальніше))
Продукти компанії Nutritive.
Тут одразу все зрозуміло то в мене з ними любов вже більше року 🫶
Сироватка для зволоження шкіри під очима від Biono - класно виконую свою функцію зволоження шкіри, обовʼязково потрібно закривати сироватку кремом , купую вже раз 5 точно.
Пробник шампуню з фітокератином від Manelle - ну це справжня любов 🥰, також в мене є повна версія шампуню . голова йому співати оди. Після використання волосся наповнене, легко розчісується ( а з цим в мене проблеми, я вже це писала в пості про маску від Manelle). В ідеалі користуватись всією лінійкою як це зробила я 😅
Відновлююча маска для волосся від Lapush - класна маска для волосся що працює, дуже сподіваюся запах.
Продукти від бренду 1stly
З брендом 1stly також вжк знайома давно, потихеньку тестую їхні продукти .
Пінка з бурштиновою кислотою - це найніжніша пінка, яка в мене коли була. гарно очищає, але в серці маю іншого фаворита.
Крем з пробіотиками - класний базовий крем, зволожує мою суху шкіру. дуже сподобалась його текстура , яка тане на шкірі .
Продукти від Hillary
Патчі від Hillary - мої перші патчі від цього бренду. До цього вже на постійній основі користувалась від Мермейд. Давно вже відмовилась від бюджетних корейських на їх користь . Адже дія така ж, вартість значно нижча та й виробник Україна 🇺🇦❤️.
Ці патчі мені сподобались, але вони тонші ніж в Мермейд.
Крем для рук - моє велике розчарування. Про це мій минулий пост.
Завищена вартість крему , недостатнє зволоження та недостатня кількість самого крему в упаковці .
Крем для обличчя від бренду Pranuka
Вперше тестую продукт від цього виробника, створений та розроблений косметологом.
Своє тестування цього бренду розпочала з крему для обличчя з екстрактом драконового дерева та керамідами.
Крем доьре зволожує шкіру, має лунку консистенцію , вирівнює колір обличчя.
Коментарі (0)