Анастасія

Garnier Vitamin C gel

Garnier Vitamin C gel

Слава Україні!

Вітамін С в наш час для догляду за шкірою обличчя - один з найбільш вивчених та досліджених компонентів. Майже кожен виробник, який пропонує в своєму асортиенті продукцію по догляду за обличчям, як правило має лінійку засобів з вітаміном С.

Коли я купувала даний гель від гарньєр, я скажу чесно - не мала ніяких надій, просто хотіла якусь помазанку, щоб трохи зволожити свою шкіру. Мій тип шкіри: нормальна, без висипань, без будь-яких серйозних проблем. Мені часто кажуть що мені дуже пощастило зі шкірою, і я в принципі згідна.

Даний гель має дуже легку та приємну текстуру. Це такий собі абсолютно прозорий гельчик, ну як водичка. Я наношу його і зранку, і вечором, і в сонячну погоду, і в похмуру, йому всеодно коли добре працювати на моїй шкірі) Маю на увазі, під дією сонця негативних реакцій в мене нема', що цілком можливо з засобами, які містять вітамін С. Він також не залишає жирності на шкірі, лише може бути ефект плівки, якщо взяти забагато. Я помічаю що з ним моя шкіра виглядає більш здоровою та зволоженою, а також вирівнюється тон.

Я використовую його в парі із тонером з вітаміном С від Pixi, ці продукти гарно підсилюють одне одногою. Пост про тонер в мене вже , раптом когось цікавіть цей продукт)

Я дуже люблю коли косметика для мене працює, але коли вона ще й коштує супер доступно - це скарб!

Garnier Vitamin C gel