Missmili

Joko Blend Premium Alginate Mask

Joko Blend Premium Alginate Mask

Маску від Joko Blend тестую вперше,для себе обрала з чорницею і ацеролою.Маска сприяє зволоженню,вирівнюванню загального тону шкіри,бореться з першими ознаками старіння шкіри,а також регулює роботу сальних залоз.

Спосіб використання простий:

Висипати маску в мисочку,додати 40-50 мл теплої води,добре розмішати,і нанести на сухе чисте обличчя,через хвилин 20 зняти одним шаром починаючи з підборіддя.

Joko Blend Premium Alginate Mask

Що по масці:

Упакування має дуже стильне,мінімалістичне,один пакетик розрахований на одне використання

Сама маска у вигляді порошку,ніжно-лавандового відтінку,запах має нейтральний,альгінатно-косметичний (якщо ви до цього користувалися альгінатними масками,то аромат вам буде знайомий)

При змішуванні з водою доволі швидко набуває потрібної консистенції,комочки швидко розбиваються,сподобалось те,що вона миттєво не гусне,як це буває часто з альгінатами,за рахунок цього її дуже легко не поспішаючи можна нанести на обличчя,лягає однорідно,так як треба,а не шматками.

І найважливіше,вона не тече!можна спокійно її нанести і лягти відпочити,волосся,шия і постіль будуть чистими!

По ефекту:

Тримала її 20 хв,за цей час маска добре застигла.По відчуттям,маска приємна і комфортна.Знімалась вона дуже легко-одним пластом,по краям,там де був тоненький шар, то там були залишки маски,але ватний диск змочений у тоніку з цим легко справився.

На виході обличчя свіже ,шкіра по тону стала більш рівномірна,гладенька,пори стали менш розширеними,єдине мені не вистачило зволоження,то після маски нанесла ще крем для обличчя.

Порівнюючи з попереднім досвідом у користуванні альгінатами,маска від Joko Blend мені дуже сподобалась бо вона легка в користуванні,не тече,доступна по ціні і має хороший ефект !