Milans

Мої пусті та не зовсім пусті баночки ❤️

Мої пусті та не зовсім пусті баночки ❤️

Мої пусті та не зовсім пусті баночки.

Незмивний зволожувальний спрей-кондиціонер L'anza Healing Moisture Moi Moi Moisturizing Mist мені подобається, це не мій фаворит але цілком можливо що колись я його куплю знов. Допшикала та зі спокійною душею викидаю порожню пляшечку.

Що стосовно іншого продукту на моєму фото, в саме Сироватка для зміцнення ослабленого волосся

Kerastase Genesis Anti Hair-Fall Fortifying Serum, то тут виникло трохи питань. З самого початку використання в нас з нею не склалося 🤷🏻‍♀️ зі мною спілкувався представник бренду, ми намагались виявити причину реакції на цей засіб, і начебто знайшли, але скільки я не намагалась з ним подружитися, з цього нічого не вийшло.

Коли я тільки отримала сироватку, і нанесла на шкіру голови, то в волосах через 3-4 години зʼявилися камінці 😂 так саме камінці, це не лупа, в щось маленьке та дуже тверде (камінці) провевши словесний аналіз, прийшли висновку що я забагато засобу нанесла, засіб висох та став наче крупинками. Тож потім я намагалася наносити взагалі горошину на всю шкіру голови, але ефект був той же. То ж пролежала ця баночка десь більше ніж пів року, і наразі відправляється у смітник. Трохи шкода але нічого не поробиш. Більш того, після використання цієї сироватки, на шампунь з цієї ж серії в мене почалась така ж сама реакція.

Скоріш за все, це індивідуальна реакція 🤷🏻‍♀️