alena.rosee

Vampire Look на кожен день 🦇

Всім привіт! 🖤

Сьогодні показую улюблений мейкап нашвидкоруч та якраз протестувала нові продукти в моїй косметичці 💕

Як робила:

Нанесла кремові тіні Ламель, швидко розтушовала пензликом-бочонком, задала форму ока. На рухливій повіці закріпила таким же сухим відтінком , в зовнішньому куточку додала темно-коричнево-ліловий . На нижній повіці залишками тіней дотушевала колір та посередині ока додала червоний акцент. (Makeup Revolution)

На верхній повіці зробила стрілочку підводкою ЛСФ (о тут окрема розмова) (раніше робила так: клей для пігментів та гліттер чи пігмент). Нафарбовала віі.

Тон завдяки консилеру та пудри , для контуру скульптор.

Губи : два улюблені продукти - бальзам Ожина Колор Інтенс + Тінт Бенефіт Бенетінт. Цей дует робить губи об'ємними та зовсім не липкими.

З нових продуктів в косметичці:

• Тіні Lamel Mad Eyes - пробую вперше , відтінок темний шоколад (номер 404). Тушуються добре , застивають швидко , але не моментально. Якщо цікаво більш детальний допис саме про цей відтінок - напишіть. Але стійкість , нанесення - радує, тим паче насичений відтінок виходить з одною краплинки засобу.
  • Консилер Ламель - класний , щільний , але не сушить , перекриває добре, в мене 402 відтінок. Наносила на все обличчя, тон матовий , але не глухий.
  • Ну і саме цікаве, я тут показувала як купила підводку ЛСФ з червоним гліттером, подумала що вона спростить мені макіяжи, та тільки сьогодні я її реально спробувала і це жах як вона пече очі, неначе кислоти там якісь, очі одразу сльозяться, дуже пекуть. Це перший продукт від LCF який я не рекомендую для очей!! Інші всі зо пробувала , подобаються... цю підводку буду використовувати для якихось декоративних елементів на шкірі при тематичних макіяжах.

Всі інші продукти прикрипляю в допис 🤩

Відтінки:

гелевий олівець 402

пудра 402

олівчик для брів 04

червоні тіні Мейкап Революшн великі палетки

скульптор 01