iriska_fiore

Смаколики для тіла без калорій. Знімають втому та дарують гарний настрій.

Скраб для тіла сольовий пінний, зволожуючий «Вітамінний смузі» від Energy of Vitamins, створений на основі мінеральної солі і містить натуральну олію манго, екстракти малини та вишні і каолін. Аромат переносить вас у літні спогади. Натуральний, не хімозний запах. Тому, догляд за тілом перетворюється на справжній сеанс SPA у вас удома!

Він дбайливо очищає шкіру від забруднень, делікатно відлущуючи омертвілі часточки. Ніжна дія кристалів солі ,спрямована на оновлення шкіри і стимуляцію кровообігу, у результаті чого шкіра стає гладенькою і шовковистою.

Склад скрабу збагачений активними компонентами із натуральної олії манго, які чудово живлять шкіру, зволожують і пом'якшують її. Також у скрабі є екстракти малини та вишні, які насичують шкіру вітамінами, а спеціальний зволожувальний комплекс Hydrovance® (США) дозволяє глибоко зволожувати шкіру і зберігати вологу.

Смаколики для тіла без калорій. Знімають втому та дарують гарний настрій.
Смаколики для тіла без калорій. Знімають втому та дарують гарний настрій.

Скраб для тіла з мінералами Мертвого моря й олією евкаліпту

Dead Sea Collection – ізраїльський бренд доглядової косметики, в рецептурі якої використовуються унікальні властивості вітамінів, мінералів і мікроелементів Мертвого моря. Одним з таких доглядових засобів є натуральний скраб для тіла, який інтенсивно пом'якшує і зволожує шкіру. Регулярне застосування цього продукту дозволить вирівняти мікрорельєф шкірного покриву і зробити його неймовірно гладеньким, ніжним і еластичним.

Скраб:
- м'яко відлущує омертвілі клітини епідермісу, сприяючи їхньому оновленню;
- підвищує тургор шкірного покриву;
- покращує мікроциркуляцію крові;
- тонізує і живить шкіру;

- підтримує природний гідроліпідний баланс;

- надає розгладжує, розслаблювальну і оздоровлювальну дію;

- виконує функцію легкого масажу;

- огортає тіло приємним ароматом.

Кавово-сольовий скраб UTerra Native Кава та бабасу, 250 мл

Використання скрабу на основі натуральних відлущувальних компонентів — ефективний спосіб розгладити та пом’якшити шкіру, підвищити її пружність та еластичність.

Як діє?

Кавова макуха та сіль ретельно та дбайливо видаляють зроговілий шар клітин, стимулюють регенераційні процеси та прискорюють мікроциркуляцію крові. Олія бабасу глибоко живить та зволожує, усуває лущення та сухість, пом’якшує шкіру. Какао-масло в складі — джерело поліненасичених кислот та цінних мікроелементів, відновлює гідроліпідний баланс.