Тональний, що здатен замаскувати усе: Max Factor Panstik
Тональна основа в стіку Max Factor Panstik - це унікальний продукт. Вона має відмінні криючі можливості, які допоможуть замаскувати будь-які недосконалості шкіри, а також приємну текстуру і фініш, які не будуть виглядати занадто штучно.
Ця тональна основа має неймовірні криючі можливості, які дозволяють замаскувати навіть такі недосконалості, як пігментні плями, темні кола під очима та шрами.
Мій відтінок 12 - True Beige. Добре підлаштовується під колір обличчя, проте для тіла я б взяла світліший.
Panstik кремову текстуру, яка легко наноситься і не сушить шкіру. Добре лягає на шкіру, не створюючи ефекту маски (на диво). А вся через красивий напівологий фініш, з яким шкіра не виглядає штучно, навіть якщо шар засобу товстий. кщо ж вам потрібна неймовірна стійкість та матовість, просто припудріть Panstik прозорою setting powder.
Тональну основу можна використовувати в якості точкового коректора або ж для маскування татуювань чи інших недоліків.
Зачасту я використовую цю тональну основу в якості точкового коректора для маскування пігментних плям та постакне. Вона справді добре справляється з цими недосконалостями. При цьому шкіра виглядає дуже красиво і здорово. До слова, коли я готую губні свотчі, шкіру навколо зачасту тоную саме за допомогою Panstik.
Я використовую тональну основу Max Factor Panstik вже роки і я в захваті від неї. Вона ідеально маскує всі мої недосконалості і створює бездоганний вигляд. Я рекомендую її всім, хто шукає основу з максимальним покриттям.