Настася

Pink makeup🎀

Pink makeup🎀

Сьогодні я вирішила створити свій ідеальний рожевий макіяж із використанням різноманітних косметичних засобів, і результат мене вразив. Дозвольте розповісти, як я це зробила!

Для очей я використала неймовірну палетку тіней від Revolution Soph x. Ця палетка надала моїм очам неймовірні відтінки рожевого, які чудово поєднувалися між собою. Щоб забезпечити максимальний обʼєм і розділення вій, я застосувала праймер для вій від Glambee та використала туш для вій від Eveline Cosmetics. Вони дійсно роблять чудеса із віями.

Щоб підкреслити очі, я використала підводку від Glambee і додала неймовірний гелевий олівець того ж бренду. Це додало моїм очам виразність і загадковість.

На губи я нанесла контур за допомогою олівчика для губок від Lamel у 403 відтінку. Він створив чітку форму і підкреслив губи. Для закінчення моєї рожевої палітри додала помаду від Glambee у 11 відтінку, яка дала моїм губам ідеальний відтінок.

Цей рожевий макіяж став моїм улюбленим ідеальним ніжним образом. Рекомендую ці продукти всім, хто шукає чудовий макіяж у рожевих тонах. Якщо бажаєте можу зробити відгуки на деякі з цих продуктів

Pink makeup🎀
Pink makeup🎀