MAXIMOVA🌷

Гелевий олівець GlamBee каял

Хочу сказати браво брендам, які в бюджетному сегменті створюють класну косметику!👏👏👏GlamBee знову радує, чергова вдала покупка на знижках! Це чорний гелевий олівець в 01 відтінку, у них ще є 02 коричневий колір.

Роблячи свотч я ледь торкалась шкіри, олівець м’який (по текстурі схожий до олівців Lamel) пігментація насичена.

У відео показую нанесення свотчу та розтираю пальцем олівець. Він дуже легко тушується в димку (звісно поки не зафіксувався).

Виробником заявлено, що олівець стійкий. Я не роблю ним стрілку, для цього використовую підводку, тому не знаю як він себе показує в такому варіанті нанесення. Мені подобається його саме розтушовувати🥰 так як в цьому макіяжі (щось типу смокі). Фото зроблені при штучному освітленні.

Поетапно:

• нанесла на повіки трохи консилеру в якості бази, користуюсь зараз Maybelline Fit me
  • потім розтушувала світлі відтінки тіней з палетки Lamel Self love, позначені на фото 1,2,3
  • олівцем GlamBee промалювала міжвійку і зробила стрілку, її одразу розтушовувала пензликом
  • зверху на розтушований олівець нанесла найтемніші коричневі тіні з палетки (позначені номером 4)
  • туш моя улюблена на даний момент від GlamBee https://club.makeup.com.ua/looks/20556/
  • брови оформлені помадкою від Malva і зафіксовані гелем від Lamel

Макіяж на мені був 7 годин, все ідеально протрималось! Олівець був на місці і не втратив насиченості кольору і не скатався у складку.