Astro beauty

ЯК МОЯ ЛЮБОВ ДО БРЕНДІВ NUTRITIVE перетворилась на приємну коробочку-подаруночок від них 🥰

ЯК МОЯ ЛЮБОВ ДО БРЕНДІВ NUTRITIVE перетворилась на приємну коробочку-подаруночок від них 🥰

З брендами компанії NUTRITIVE, а саме Lapush, Biono, Manelle та Rebellion я знайома давно, більше року якщо бути точніше❤️

До вибору продукції, виробникам завжди дуже увадно ставлюсь і перед покупкою довго придивляюсь до бренду .

Так було і перед моєю покупкою знайомство з Lapush, адже саме продукцію цього бренду я протестувала вперше, і після цього понеслось🫣😅 я почала тестувати й прдукцію інших брендів, яка переросла в мою любов та довіру🫶

А так як я обожнюю рекомендувати класні продукти своїм друзям , знайомим, а особливо товари українських виробників, підтримка яка зміцнює нашу економіку .

Паралельно з цим я була активним підписником сторіночок брендів в соцмережах ( і контент реально цікавий😉) та мріяла потрапити в тестову фокус групу. В яку я згодом таки потрапила, і це була ще більша любов ❤️

На той час я не була активною в соцмережах так як було багато упереджень та страхів , і відповідно пробувала момент поділитись про тест групу в соцмережах.

Але через декілька свою соромязливість я таки переборола і почала знімати відео з своїми відгуками - "порожні баночки" за бажанням ділитись своїми рекомендаціями та антирекомендаціями.

І як результат мої відео помітив виробник і почав їх лайкати, потім це переросло у розмову, яка привела мене сюди - MAKEUP CLUB 🫶

А ще через декілька місяців і зовсім у посилочку від виробника 💚

Ще б рік тому не повірила би) а тепер мрію потрапити на екскурсію на завод виробника 🫶

Найцікавіше, що бренд має дуже уважну пані СММницю, яка дослідила мої соцмережі і поклала в коробочку САМЕ ті продукти, які я дуже хотіла придбати🥰

Що там ?

Найбажаніше - недавня новинка бренду Rebellion - скраб для тіла VIVA LA VIDA - бренд вже давно заочно продав мені цей продукт, коли випустив його в такому цікавому пакуванні та з таким виглядом. Виглядає ну дуже цікаво, аж хочеться вже затестити його 🫣

Спеціальний крем для ніг та тіла від Lapush - ще одна новинка. І також я планувала його купувати😅. Цей кремі обіцяє зробити шкіру ніг ідеальною в зимовий період. Перевірю😉

Крем для рук від Lapush - ще один учасник мого списку майбутніх протестованих продуктів. планувала його спробувати після невдалого експерименту з кремом від Hillary

Тріо бальзамчиків для губ від Lapush - раніше вже мала успішний досвід з бальзамом для губ від Lapush Coconut. Але виробник вже перестав їх випускати, а до цих бальзамчиків все руки не доходили))

Гель для душу Equalyptus від Lapush - єдиний гель для душу від Lapush , який ще я не тестувала)

Спрей для простору від Rebellion God sleeps in the forest - казковий зараз лісу у Вас вдома, ось що я скажу про цей спрей ✨