Олена Романюк

Velvetic крем для депіляції, зволожувальний з алое

Velvetic крем для депіляції, зволожувальний з алое
Velvetic крем для депіляції, зволожувальний з алое

Velvetic - це польський бренд, і я завжди купувала їх воскові смужки для депіляції зони бікіні, бо епілятором не можу звикнути, боляче, смужками якось легше, мені зручно і волосся добре видаляється воском без подразнення.

Досвід з кремами для депіляції у мене був, але дуже давно, я пам'ятала лише специфічний аромат 🤭. І тут прийшов той випадок, коли смужок не було, епілятор не хочу, є крем, ну окей, напевно, швидко і безболісно.

Уважно прочитала інструкцію, заміряла хвилини, нанесла, аромат не дуже, алое я не чула 🤔. Витримала я хвилину (це менше, ніж по інструкуції), почала знімати лопаточкою нанесений крем.

Волосся знімалося, але запах крему + відчуття печіння та набряклості шкіри, це було дуже несподівано та неприємно.

Я нанесла мало і на маленьку ділянку, а дискомфорту було на цілу добу.....

Так, волосся цей крем знімає, але спецефекти мені не сподобалися категорично. Більше я не стала його тестувати, ні давати другого шансу, навіть на ногах 😄.

Отже, крем робить свою депіляторну справу, на моїх волосинках, але моя шкіра не сприйняла саме такий спосіб позбавлення зайвого покрову. Можливо, справа у складниках, чи варто було звернути увагу на Veet, але мій досвід саме такий.