Христина 🌺

Не з маскою єдиною…

Не з маскою єдиною…

Це мʼякий безсульфатний шампунь Masil. Хто не знає ( бо до мене не зразу це дойшло😅), то це той самий бренд, що випускає легендарні маски 8 seconds.

Я шукала шампунь, щоб і склад натуральний, і відгуки гарні, і дієвий, і волосся зробив супер класним, ще й за адекватну ціну. Я знаю, що багато хотіла від одного шампуню😉.

В одному замовленні я купила мініатюру Comex (я вже робила допис на нього, він також дуже класний і я обовʼязково куплю повномірку) і цей.

До мене не зразу дойшло, що це відомий бренд😳. Бо спочатку я відкриваю склад, тоді відгуки... і коли мене продукт зацікавив, то вже розбираю виробника і т.д.

Цей шампунь пройшов перші критерії відбору...і аж тоді до мене прийшло усвідомлення🤣.

Не з маскою єдиною…

Тут варто відзначити дуже класну баночку. Вона схожа на Matrix . Але сам корпус не з твердого пластику, а ніби як оксамитовий. Дуже класний на дотик. І я перший раз зустріла таку пляшку.

Запах приємний: 🍏. Саме зелене яблуко і на задньому фоні легко чути яблучним оцтом. Мені подобається така віддушка.

Піниться добре, гарно змивається, розхід економний.

А тепер про стан волосся. Після миття зразу я не бачила змін, все те саме. Я побачила результат, коли вискочила волосся феном.

Воно настільки стало гладким, блискучим, до нього хотілося весь час торкатися. Жоден шампунь такого з моїм волоссям ще не робив. Зникла пухнастість, сухість на кінчиках. Щодо жирності сказати важко, бо голову мию по стандарту, але швидше від нього волосся не жирниться. Може навіть менше.

Тат я ще раз переконалася, що все індивідуально. Читала відгуки: хтось в захваті, комусь не дуже. Я ж від нього просто фанатію.

Взяла одразу 300 мл, бо була акція, я набагато вигідніше було взяти такий обʼєм, ніж менший.

Є багато видів цього шампуню, а ще краще, що є пробники: можна серед всіх вибрати той, який підійде найбільше.

Шампунь дуже сподобався, щиро його раджу. На фото видно, яке після нього стало блискуче і гладке волосся.