saybeautyk

СС крем Lumene

СС крем Lumene
СС крем Lumene

Обирала я між ним і BB Purito, та чомусь вибір мій впав саме на Lumene.

Хотілося тон з +- нормальним складом (тут з ним все ок: немає потенційно комедогенних компонентів) і легким перекриттям.

Обʼєм - 30 мл, стандартний.

Зручна туба з видовженим носиком.

Так як я маю другий фототип шкіри (майже білосніжна), то обрала відтінок Ultra Light - найсвітліший у лінійці. Як на мене, він має нейтральний підтон і в цілому добре мені підійшов.

Дуже довго я його тестувала - майже місяць, і нарешті готова робити висновки.

Третє фото - трошки вбила тон пальчиками.

Покриття - легке, навіть не середнє. Гарно тушується, плям не робить. Взагалі я не розумію, чому цей крем назвали СС - він ніякого відношення до цієї категорії не має.

Залишає по собі вологий фініш, який в цілому мені комфортний, але я все одно додатково фіксую пудрою.

Комфортний на обличчі - не відчувається маскою і не виглядає, як замазка. Тримається гарно з ранку до вечора цілий день, але в середині дня проступає жирний блиск, з яким можна нічого не робити або прибрати серветками. Я не прибираю і наново не фіксую пудрою, бо обличчя не виглядає сильно жирним, просто сяючий фініш.

Взагалі, мені здалося спочатку, що він викликає у мене висипи, але скоріше за все, що ні, бо я декілька днів підряд носила цей тон і все було добре.

В принципі зараз моя шкіра в +- нормальному стані, є лише нерівний рельєф за рахунок закритих комедонів, які потроху проходять. Цей тон нових ЗК у мене наче не провокує, але я і не користуюся ним 7 днів на тиждень, тому однозначно сказати не можу. Змиваю гідрофільною олією або бальзамом + пінкою, як і будь-які інші тональні засоби.

Коли я тільки його купила, то в мене були активні запалення і тон їх, звичайно, ніяк не перекривав; коли додавала консилер, то за рахунок різниці текстур (тональний ультратонких, а консилер плотніший) виглядало це не гарно і мені не подобалось.

Зараз, коли немає запалень, то ситуація виглядає краще, але в порівнянні, наприклад, з тим же BB від Holika, Lumene подобається менше. При більш близькому погляді на шкіру його помітно. Особисто мені здається, що тон підкреслює недоліки і сухість, якщо вона є.

Однозначно цей тональний підходить дівчатам з ідеальною шкірою, яким треба лише вирівняти тон. Якщо ви маєте проблемну - точно не ваш варіант.

Наноситься легко пальцями, спонжем, але пензлем мені не сподобалось. Спонж - найкращий варіант для нього. Ділянки на щоках з більш вираженим постакне я перекриваю два рази.

Не можу сказати, що я пошкодувала про його покупку, але і захвату теж немає. Повторювати не буду однозначно - наступного разу все ж візьму Пуріто.

Як я вже сказала, рекомендую цей тон дівчатам з ідеальною (або майже ідеальною) шкірою, якщо є незначне постакне або почервоніння. Коли проблемна обширна, то і тон треба більш щільний.

В цілому крем прижився в моїй косметичці, на весну/літо він добре впишеться. Але у мене все одно рука тягнеться до інших продуктів, бо вони дають красивіше покриття саме на моїй шкірі.

Знову ж таки, сварити цей СС я не хочу, бо він справді хороший, класно пахне, невагомий на обличчі. Просто я зі своєю шкірою не завжди можу собі дозволити таку розкіш, як легкий тон 🙂

Цікаво почути думку дівчат, у яких є досвід з цим кремом - чи сподобався він вам?