ksnklb

Не склалось 💔

Не склалось 💔

Ця мініатюра прийшла мені з тоніком Pyunkang Yul і мені було дуже цікаво тестувати крем, адже мені впринципі був потрібен крем і загалом це відомий корейський бренд, тому очікування були від нього.
Вприцнипі у мене завжди була комбінована шкіра, але з хорошим доглядом вона поводиться як нормальна і хай так буде далі 😄🤞🏻. А до кремів моя шкіра примхлива, мало які підійшли саме за консистенцією, жирністю шкірі, і мало які підійшли саме мені по вигляду шкіри після застосування. Зараз висипи у мене раз в місяць перед місячними, тому цей фактор до уваги не беру. А візьму до уваги пори, адже з ними завжди цікаво. У мене вони видимі, і я завжди хочу підібрати такий догляд, щоб мінімізувати цю видимість, щоб засіб їх не забруднював і не підкреслював.
І нажаль, цей крем із задачею не впорався.

У мене тюбик мініатюри у 20ml, малий і зручний, всередині не було захисної плівки, як в тоніка чи пінки. Кришка фліп-топ, зручна, не заїдає. Дизайн мінімалістичний, темно сині та білі тона мені подобаються. Надписи є, але сильно не начитаєшся, якщо не знаєш мови. Але вказали склад англійською, за що дякую. Якщо навести тюбик на світло, можна побачити скільки засобу залишилось.

Сам крем білого кольору з легкою віддушкою, я б назвала її технічною, але на обличчі та при нанесенні вона не відчувається.
Мені подобається не густа консистенція, вона досить комфортна для моєї шкіри, і не надто рідка.
Текстура однорідна.

Якщо дуже поспішати і наносити на ще вологу шкіру після тоніка, то крем буде дуже легко і швидко розмазуватись та поглинатись.
Якщо почекати щоб шкіра поглинула тонік і наносити на суху шкіру, то процес не буде такий легкий, потрібно більше порозмазувати і взяти більше крему. Вприцнипі це нормально, але сам факт у тому, що крем не поглинається одразу шкірою.
Використувала здебільшого у вечірньому догляді, але якщо зранку нанести сироватку + крем + санскрін, то останній шар буде скочуватись.

Додаю фото: Після вмивання – одразу після нанесення крему – пів години після нанесення крему – година після нанесення крему – дві години після нанесення крему.
Фініш можна побачити на другому фото, він виглядає як сяюча плівка, так не жирний блиск, а сяйво, і це сяйво з часом лише трішки послаблюється. Для мене це не проблема, адже подобається блискуча шкіра, але саме сяйво залишається такою чіткою плівкою, ну виглядає дивно. На дотик шкіра ніжна, але відчуваються нерівності.
Чому я закинула так багато фото?😄
От це саме проблема крему на моїй шкірі, з часом крем підкреслює пори і досить помітно, навіть на тих ділянках, де зазвичай їх не видно. І мені це найбільше не сподобалось. А коли я наносила на вечір і зранку дивилась у дзеркало, шкіра виглядала так, ніби не відпочивала, а втратила тонус і було видно всі пори.
Кремом я користувалась десь два тижні і за цей час область що на фото і T-зона виглядали в'яло, частіше виділяли себум, хоча такого вже давно не було. А коли припинила використовувати крем, стан покращився. Думаю, шкірі бракувало зволоження. Відповідно, саме з цієї причини крем мені не підійшов і піде на лікті.
Варто зазначити, що за час використання не було алергічних реакцій чи подразнення.

Вприцнипі, склад може відповісти на усі питання. Хоча екстракт астрагалу і йде першим у списку, та далі емульгатори, олія каріте на 6 місці, олія макадамії на 9, десь між тим заховалась парочка силіконів.

Astragalus Membranaceus Extract – є однією з лікарських трав, яка традиційно використовується для посилення «ци», життєвої сили організму. Має позитивні властивості: тонізуючі ,імуномодулюючі, гіпоглікемічні, протизапальні, антиоксидантні та противірусні. Butylene Glycol – бутиленгліколь, аліфатичний діол, двоатомний спирт.У рецептурах косметичних засобів
використовують як хімічний енхансер (компонент, що посилює дію інших інгредієнтів), наприклад для консервантів, такою може бути чудовим розчинником.
Cetyl Ethylhexanoate – емолент, який зменшує жирність засобу, а також покращує зовнішній вигляд шкіри.
Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate – це складний ефір на основі 1,3-бутандіолу та каприлової/капринової жирних кислот, отриманих з кокосової олії. Застосовують у засобах догляду для надання гелевої текстури.
Hydrogenated Polydecene – прозорі вуглеводневі рідини без кольору та запаху, використовують як емолент.
Butyrospermum Parkii (Shea) Butter – олія ши, жирна олія, одержуване з м'якоті кісточок плодів дерева карите. Хороший емолент, який має позитивний вплив на стан шкіри.
Cyclopentasiloxane – циклопентасилоксан, є представником групи "летючих" силіконів. У нього маленький розмір молекули, низька в'язкість і хороша здатність розчиняти в'язкі силікони.
Cetearyl Alcohol – одноатомний спирт, суміш цетилового та стеарилового спиртів, структуроутворювач, емолент.
Macadamia Ternifolia Seed Oil – олія макадамії, жирне масло, що отримується холодним пресуванням з плодів австралійського горіха, або кінделя; живить шкіру, покращує її тонус.
Polysorbate 60 – полісорбат 60, цексильований ефір на основі сорбітану, диспергувальний агент.
1,2-Hexanediol –гександіол є високоефективним і м'яким сполучною агентом і зволожувачем.
Beeswax – бджолиний віск, структуроутворюючий, термостійкий і пом'якшуючий інгредієнт в емульсійних кремах різного типу.
Glyceryl Stearate – суміш моно-і діефірів стеарину та гліцерину, неіоногенне ПАР, структуруючий компонент.
Cyclohexasiloxane – силікон, емолент, надає шкірі відчуття м'якості та шовковистості.
Sodium Hyaluronate – гіалуронат натрію, сприяє регенерації тканин без утворення шрамів, робить шкіру більш м'якою та гладкою, має зволожуючі властивості.
Sorbitan Sesquioleate – сорбітан сесквіолеат, заспокійливий, зволожуючий, пом'якшуючий засіб, дозволений в обмежених концентраціях.
Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer – суміш синтетичних речовин, що регулює в'язкість емульсій, забезпечує загущення водних розчинів, може утворювати плівку на поверхі.
Isohexadecane – ізогексадекан, емолент, може викликати алергію чи подразнення.
Polysorbate 80 – полісорбат 80, неіоногенне ПАР, емульгатор, солюбілізатор.
PEG-100 Stearate – неіоногенний емульгатор, забезпечує стабільність емульсій у широкому діапазоні рН.
Glyceryl Caprate – безпечний консервант.