Кузя Ю-а

Oops i scrub it again …

Oops i scrub it again …

Привіт, дівчатка!

Все, немає більше сил терпіти і тримати цей секрет в собі! Я мушу розділити з вами цю безцінну інформацію!

Скраб від mermade - це дуже і дуже класний засіб!

Мушу зізнатись також, що я вперше в житті користувалась скрабом для шкіри голови та волосся 😱 І то моя помилка. Бо ... ну але все по черзі.

Виробник пише наступне:

Oops...I Scrub It Again. Волосся, яке довше залишається чистим і доглянутим - без щоденного миття, чи це не мрія! Скраб-пілінг для шкіри голови Mermade АНА Acid & Silk Protein - твій ідеальний Partner In Crime в цьому питані. Він еффективно очищує шкіру голови від себуму та залишків стайлінгових засобів, що дозволяє кореням довше виглядати свіжими.Комплекс АНА-кислот лагідно відлущує ороговілий шар шкіри голови. Олія виноградних кісточок захищає волосся від надмірного пересихання та живить шкіру голови. Гідролізат протеїнів шовку робить волосся гладеньким та шовковистим.

Спосіб використання:

Змочіть волосся перед нанесенням скрабу. Розділіть волосся на декілька секцій для його зручнішого нанесення. Роблячи легкі кругові рухи, помасажуйте шкіру голови. Після скрабування ретельно промийте волосся теплою водою.

Мої враження:

Ніжний, кремовий аромат. Гарна і ніжна структура з невеликими за фактурністю скрабуючими частинками.

Наносити зручно і легко. Проте, мож довге волосся теж попало в скраб, а не тільки шкіра голови. Бо все таки я кучерява, і важко було самій себе посекційно оборобити 🫠 Ну і гарно гарно массажувала то все щастя 🌈

Але то все не важливо, бо ті помилки в нанесенні лиш на користь. Виявилось, що скраб сподобався тому волоссю :) Воно стало шовковистим і ніжним. Слухняним та боискучим. Приємне відчуття полегшення. Шкіри голови здається обновилась. Однозначно, буду користуватися і надалі.

Потрошки та маленькими кроками до красивої гриви єдинорогів 🦄

Oops i scrub it again …