Zhukovka 🌸

ЦЕЙ ДЕНЬ НАСТАВ !

ЦЕЙ ДЕНЬ НАСТАВ !

Привіт , наш любий Mermade 🧜‍♀ Подейкують, що перед Різдвом здійснюються всі-всі мрії ✨Тому, ми з дівчатами спільноти загадали одне і теж бажання 👩‍❤️‍👩 Мріємо, щоб найбажаніші запитання втамували спрагу і ми отримали найзавітніші відповіді

🧜‍♀️ Вітаємо всіх читачів, учасників клубу. Дякуємо за цікавість до нашої продукції та до бренду в цілому. Сподіваємось, нам вдасться задовольнити вашу цікавість.

Тож розпочинаємо наше святково-магічне інтерв'ю з питання, яке я отримувала найчастіше 🧜‍♀ Воно якраз і познайомить нас ближче 💘

🎤 Звідки пішла назва бренду? Що вона означає? І чому саме "Mermade", а не "Mermaid" ? 🧜🏼‍♀️

🧜‍♀️ Нам доволі часто ставлять це питання. Насправді це гра слів, в яку закладалася сама ідея travel-size косметики - “зроблено морем”. “MER” - це море французькою, а значення слова “MADE” всі знають. Тобто з нашими продуктами легко подорожувати, і все найнеобхідніше завжди під рукою. А оскільки, ця назва була настільки співзвучною mermaid, то ми й вирішили зробити русалоньку нашим логотипом.

Занурюючись русалкою все глибше ми відчули якісь казкові аромати 🥥 Ммм...Це ж коронні аромати від Mermade 🦄

🎤 Чи плануєте розширення лінійки ароматів ?
А можливо засоби інтимної гігієни чи навіть їстівні лубриканти в класичних смаках? 😈
Аромати нуууу прооосто смачнющі 🔥

🧜‍♀️ Звісно ми здивуємо вас розширеною лінійкою ароматів у наступному році.

Щодо другого питання, Mermade - це в першу чергу про догляд та турботу. Тому засоби інтимної гігієни дуже доречно вписуються у нашу доглядову лінійку для тіла.

А такі цікаві засоби, як лубрикант, а можливо навіть інтимні іграшки, можуть бути, але у форматі окремого проєкту.

Хех♨️ Занадто гаряче стало, збавляємо температуру і переходимо до наступного питання 🌡️( P.S: Доречі , близько 30% опитуваних задаються цим питанням 🤫)

🎤 Декоративна косметика так чи ні ? Чи розглядаєте ви себе в цьому напрямку ? 💄

🧜‍♀️ Звісно це дуже цікава галузь, в якій є багато можливостей для творчості. Для просування у цьому напрямку ми наразі шукаємо профільних фахівців, які б створили якісні та цікаві продукти. Ми маємо ряд ідей, які сподіваємось реалізувати у 2024.

Так,так. Справжні українські жінки мріють про якісну українську косметику💄А молоді мами питають ...

🎤... Коли чекати на дитячу лінійку та дитячі милі адвенти ?🧸 Чи можна вже існуючою косметикою користуватись підліткам🔞?

🧜‍♀️Наразі ми маємо продукти, які можна використовувати з 6 років - це ароматна лінійка пінок для душу. Також, наші зручні маленькі гелеві антисептики, підходять для використання з п’яти років.

Щодо повноцінної лінійки для найменших, таких продуктів поки не маємо у асортименті, але подумаємо над цим.

Ула-ла 😏 Як бачите, зацікавленість наших інтерв'юверів розбрелася всіма галузевими стежинами🛤️

🎤 Коли відчинять двері оффлайн магазини ?🏩 Які міста зможуть першими порадіти відкриттю чарівного Beauty World разом з Mermade 🎀?

🧜‍♀️ Ви певно активно стежите за нашими сторінками у соціальних мережах. Брендовий магазин - це наша заповітна мрія. Сподіваємось що у новому 2024 році наші бажання здійсняться. Якщо говорити про міста, то почнемо з Києва, та плануємо поступово відкривати магазини у всіх міста України.

Доречі, щодо World 🌏

🎤 Чи є думки про вихід на закордонний ринок?

🧜‍♀️ Так, це ще один з планів на наступний рік. Весь 2023 ми готували міжнародні сертифікати, відвідували світові бьюті-виставки та конференції для пошуку партнерів. Це дуже кропітка та дуже відповідальна робота, яка займає чимало часу.

Залетіло питання з гаком 🪝 Ми хочемо, щоб між Mermade та покупцями була повна довіра, але ми чули про те, що за вказаною адресою вашого виробництва знаходяться меблі...

🎤 Чи відповідає вказана адреса виробництва дійсній?

🧜‍♀️ Так, ми вже отримували такі питання. Для початку скажемо, що наше виробництво та склад знаходяться у промисловій зоні, де зареєстровано кілька підприємств. Якщо розгорнути карту, ви побачите кілька окремих будівель які відповідають єдиній спільній адресі. Поруч із нами дійсно є меблевий цех. Тому щоб розвінчати всі сумніви, ми як-раз готуємо цікавий допис про один день на виробництві, або як наші маркетологи трохи змінили профіль діяльності.

Досить каверзні питання чи не так? Проте хочемо дійсно з вами бути ще ближче 🫶 Тому переходимо до наступного запитання ✨

🎤 Як довго часу йде на розробку одного засобу🧴 та приймаєте участь у тестуванні НОВИНОК безпосередньо ви ?)

🧜‍♀️ Розробка кожного продукту є дуже індивідуальною. Від ідеї до пошуку основних діючих інгредієнтів може пройти від кількох днів до багатьох тижнів. Потім технологи експериментують з компонентами, пропорціями, у пошуку найкращого варіанту. Що також може зайняти до кількох місяців часу. Далі лабораторні тестування на стійкість температур, стабільність формули, терміни придатності, на це йдуть місяці. І тільки після цього продукт потрапляє на тестування.

Звісно співробітники компанії приймають у цьому участь, ми завжди заповнюємо анкетування, надаємо зворотний зв'язок та свої зауваження до продуктів. Далі технологи вдосконалюють формулу. Один продукт може проходити десятки тестувань, до того як його затвердять. Паралельно з цим дизайнери працюють над його зовнішнім виглядом, а маркетологи розробляють стратегію просування.

НОВИНКИ! НОВИНКИ! НОВИНКИ! За одне найактуальніше питання для фанів 💘

Зізнавайтесь, маєте в розробці щось НОВЕНЬКЕ, мімішне та зефірне ? 🦄 Над чим працюєте і коли чекати їх у продажі 👀?

🧜‍♀️ Ми вже багато разів натякали на наші грандіозні плани з розширення асортименту. Можемо сказати про продукти, які от-от з’являться на MakeUp, це лінійка парфумованих кремів для рук, з найпопулярнішими ароматами (можливо, звісно, що на момент публікації інтерв’ю вони вже будуть у продажі). Також ми готуємось презентувати міні формат парфумованої води, вже не пробник 5 мл, а маленький флакон, який зручно носити з собою щодня - 10 мл. Також на початок року заплановано розширення лінійки для волосся та догляду за обличчям.