Розпаковка замовлення з різними аксесуарами та потрібними штучками)
Довгенько я його чекала, але отримала)
Цього разу в нас буде не дуже косметична, проте дотична до неї розпаковочка різниз потрібних та корисних штучок)
Одразу кажу, що усі товари куплені не на мейкап, але постараюсь знайти подібні , а можливо навіть аналогічні речі на Makeup та відзначу їх під кожним оглядом)
Набір спонжиків
Останнім часом в мене побільшало кремових продуктів: рум'яна, контуринг, хайлайтер, консилер, іноді тональний.
У мене були спонжики від Glambee, які мені колись поклали у подарунок і фактично ним я раз в 100 років і користувалась. Але вирішила, що пора купити якісь нормальні і я це зробила) Були надзвичайно гарні набори по кольорам і чесно, хотілось придбати усі, але стрималась на зеленкуватих та рожевих.
І мушу сказати, я вже сьогодні ним користувалась. Він дуже м'якенький, класно збільшується, тушує всі продукти, просто мрія. Порівняно з моїм старим небо і земля)
На другому фото порівняння сухохо і вже розбухшого від води)
Ще примний бонус, що у кожнмоу наборі спонжики трошки різної форми, зі зрізами, без, крапелькою і тд)
Баночки
І так, ви вже знаєте про мої вподобання переливати все у тревел-сайзові версії баночок та скляночок, це дуже зручно, легко та просто.
Але ця баночка не така вже проста і не обов'язково тревел. Тут 60мл, а можна було придбати і на 150мл. Бонусом тут є помпа, яку натискаєте і вам видається продукт. Це максимально зручно і класно для міцелярки, тонерів, засобів для зняття лаку та і будь-чого іншого. Бо часто, коли потрібно перевертати, жмякати, це не дуже гігієнічно, ще й може щось розлитись. Тут ця проблема вирішена за рахунок цієї помпочки.
Щітка-масажер для миття голови
Про ці щітки не говорила хіба що я))
Я вже дуже багато про неї читала, тому нарешті отримала і незабаром спробую промасажувати нею голову. Оці зубчики силіконові та в міру еластичні. Я навіть на суху голову спробувала її використати і мені сподобалось, дуже приємні відчуття)
По ідеї вона мала би допомогти краще промасажувати шкіру голови, збільшити притік крові до волосяних цибулин та стимулювати ріст волосся, з іншого боку - відлущувати відмерлі клітинки та краще промивати шкіру.
Побачимо, чи щось покращиться)