Nata_Po

Розпаковка замовлення з різними аксесуарами та потрібними штучками)

Розпаковка замовлення з різними аксесуарами та потрібними штучками)

Цього разу в нас буде не дуже косметична, проте дотична до неї розпаковочка різниз потрібних та корисних штучок)

Одразу кажу, що усі товари куплені не на мейкап, але постараюсь знайти подібні , а можливо навіть аналогічні речі на Makeup та відзначу їх під кожним оглядом)

Останнім часом в мене побільшало кремових продуктів: рум'яна, контуринг, хайлайтер, консилер, іноді тональний.

У мене були спонжики від Glambee, які мені колись поклали у подарунок і фактично ним я раз в 100 років і користувалась. Але вирішила, що пора купити якісь нормальні і я це зробила) Були надзвичайно гарні набори по кольорам і чесно, хотілось придбати усі, але стрималась на зеленкуватих та рожевих.

І мушу сказати, я вже сьогодні ним користувалась. Він дуже м'якенький, класно збільшується, тушує всі продукти, просто мрія. Порівняно з моїм старим небо і земля)

На другому фото порівняння сухохо і вже розбухшого від води)

Ще примний бонус, що у кожнмоу наборі спонжики трошки різної форми, зі зрізами, без, крапелькою і тд)

І так, ви вже знаєте про мої вподобання переливати все у тревел-сайзові версії баночок та скляночок, це дуже зручно, легко та просто.

Але ця баночка не така вже проста і не обов'язково тревел. Тут 60мл, а можна було придбати і на 150мл. Бонусом тут є помпа, яку натискаєте і вам видається продукт. Це максимально зручно і класно для міцелярки, тонерів, засобів для зняття лаку та і будь-чого іншого. Бо часто, коли потрібно перевертати, жмякати, це не дуже гігієнічно, ще й може щось розлитись. Тут ця проблема вирішена за рахунок цієї помпочки.

Про ці щітки не говорила хіба що я))

Я вже дуже багато про неї читала, тому нарешті отримала і незабаром спробую промасажувати нею голову. Оці зубчики силіконові та в міру еластичні. Я навіть на суху голову спробувала її використати і мені сподобалось, дуже приємні відчуття)

По ідеї вона мала би допомогти краще промасажувати шкіру голови, збільшити притік крові до волосяних цибулин та стимулювати ріст волосся, з іншого боку - відлущувати відмерлі клітинки та краще промивати шкіру.

Побачимо, чи щось покращиться)

Також десь на просторах інтернету наткнулась на такі масажери для ніг, які активно розслабляють ніжки, профілактують плоскостопість та дають змогу розслабити ніжки після важкого дня, підборів, ходіння та іншого.

Я насправді думала, що вони будуть значно меншими, тому взяла дві штучки, але геть не маленькі, тому спокійно можна брати одну. І мушу визнати, що справді цей масажер дає дуже приємні відчуття як за рахунок цих пупиришок, кожна з яких масажує, так і в цілому за допомогою такої випуклої форми. Дуже зручно поставити собі під стіл і трошки йорзати ніжками. Поєднуємо приємне з корисним)

Дуже класна річ, рекомендую) Я ходжу багато, тож для мене це просто незамінна штучка)