Обіцяє міцну фіксацію ...але, слабенький для цього
Зазвичай моїм бровам не потрібно жорстка фіксація: достатньо середнього гелю або мила для брів. Навіть не могла припустити, що цей гель не зможе впоратися з моїми бровами... Шкода, адже в ньому багато що сподобалося.
Об'єм: 5ml
Вироблено в Німеччині
Туш існує в 4 варіантах: блонд, коричнева, темно-коричнева та прозора. З кольоровими я не дружу. Мені простіше оформити брови за допомогою олівців, тіней чи помадки та закріпити результат прозорим фіксатором.
Упаковка
Білий пластиковий флакон довгої форми з золотими написами. Гарний дизайн і зручний гнучкий пензлик. Пензлик добре набирає гель і допомагає укладати брови.
Опис:
- воскова текстура туші для брів Volume & Lift Brow Mascara відмінно піднімає та пригладжує волоски, імітуючи ефект салонної процедури ламінування, та фіксує їх у такому положенні.
Формула з рисовим воском має доглядові властивості. Так, що не тільки бере участь у макіяжі, а й позитивно впливає на волоски.
У гелю є солодкуватий аромат. Не знаю, навіщо він потрібний у такому засобі, але пахне приємно.
Точно скажу, що гель ущільнює волосся. Однак для моїх брів фіксація виявилася дуже слабкою. Варто лише зачепити брови та волоски відразу ж дивляться у різні боки.
Тобто, основне завдання не виконує. З усіх гелів для брів, які у мене були, цей виявився найслабкішим. Навіть при нанесенні у кілька шарів фіксація краще не стає.
Тож буду рада рекомендації хороших фіксаторів для брів.