Туторіал Зомбі макіяжу 🧠
Хеловін все наближається, то ж я вагалась що мені робити Glam zombie чи Creepy Zombie і вирішила зупинитись на другому варіанті 🩷
Дуже жаль, що на Хеловін не зробили макіяжний конкурс, бо це завжди весело і прикольно, а для деяких це вихід з зони комфорту і отримання нових навичок. Хоча ідея з компонентами догляду теж дуже цікава. Але так як Kizza не про догляд, а про різні види макіяжу (іноді не дуже вдалі), пропоную Вам подивитись покроковий етап того, як я зробила те, що ви бачите на головній обкладинці 😁 так, як в фотокімнаті (там де світло гарне і шпалери в квіточку) чоловік грався з малям. То ж я буду вести свій макіяжний фоторепортаж з другої кімнати, де світло падає зверху і доволі темно, але фінал буде в звичному світлі біля вікна🎉 На годиннику 09:30 і ми розпочинаємо 😸
Все починається з укусу
Берем віск для моделювання. Він складний в роботі, і якщо з дрібними шрамами я знайшла "спільну мову" то сьогодні не дивлячись на спец засоби, він вів себе як скотиняка. На останньому фото, де я формувала сліди від зубів він відклеївся. Вирішила, що хай так буде, бо зомбі не завжди акуратненько кусають ну буде ніби одна з щелеп не повністю вкусила😁 Обробляємо фіксатором для воску і рухаємось далі.
Продовжуємо з укусом
Тут зауважу що деякі маніпуляції я робила паралельно, але щоб вибудувати логічну послідовність буду розповідати окремо. Тому періодично будуть з'являтись елементи, про які я обов'язково розкажу, але трохи далі😉
Берем кремовий грим від Mehron і трошки намічаємо наші "ямки" і "припухлості" від зубів. Після висихання беру тональний, що попався мені під руку, на мою радість це був Double Wear, який дає матовий фініш і до ре фіксується і пензлем-дуофіброю "натикую" по рельєфній аплікації в себе на шиї. І тут мені прийшла чудова ідея, що треба цю всі гарноту "закрити" рідким латексом для кращої стійкості + надання невеликого ефекту "натягненої шкіри". Сказано-зроблено. Тепер чекаємо на висихання😁
Розфарбування укусу
Фото 1. Спочатку, за допомогою кольорового гриму про який я розкажу в наступному підзаголовку, я профарбовую основну кольорову гаму укусу і його навколишніх тканин.
Фото 2. Беру артеріальну кров і пом'якшую нею перехід судинного малюнку і основних синців. Пробую нею промалювати тканину там де входили "зуби".
Фото 3. Мені це не сподобалось і я взяла темнішу венозну кров.
Фото 4. Дочекалась розплавлення 3D gel і підзаповнила внутрішні ділянки рани блискучими згустками.
Взагалі існує субстанція, яка імітує кров, що запеклась. Виглядає дуже круто стрьомно, але нажаль коли я хватилась що мені вона теж треба, купити я її в Україні не змогла😢
Трошки про гримувальні штучки
Fantasy FX - кремовий грим, що фіксується. Треба наносити тонким шаром, бо якщо перестаратись то може потріскатись. Він мені подобається, то ж при закінченні тюбиків буду поповнювати запаси. З мінусів при довгому лежанні може розшаровуватись на противну дижу і пігмент, але якщо дуже добре струсити повертається до свого первозданного вигляду.
Color Cups - це грим на восковій основі. Конфліктує з попередником, роз'їдаючи його. Сам не фіксується, але під прозорою пудрою чи кольоровими тінями трошки стає більш слухняним. Якщо пам'ятаєте мій Pantone макіяж - то він зроблений на основі даних шайбочок.
Stage Blood - це два представника лінійки крові від Mehron. Дрібний пузирьочок це артеріальна, більший -це венозна. Вона текуча, але не настільки, щоб формувати бризки. Для того є squirt blood. Але в мене її немає. Так само, як і coagulated (згорнутої) варіації. Кров має солодкий шоколадний присмак, дуже ефектно виглядає і непогано змивається.
ProColorRing - настільки я знаю є дві варіації: як у мене - для імітації синців і гематом, та консилерна - для замалювання татуювань. Як же легко нею працювати. Раз-раз і "розквітають" на шкірі крововиливи, венки, синці... Дуже економна і крутезна🔥🔥🔥
3-D Gel - він теж є в різних кольорах - червоний, колір шкіри та прозорий. В мене тільки червоний, брала його, щоб робити рани-подряпини. Призвичаїтись можна, він класний, але є певні обмеження в користуванні. Його треба добряче прогріти на водяній бані, щоб він став рідким і вже тоді можна з ним працювати. Але гріти треба в районі 80-100 градусів. Тому дуже важливо працювати акуратно, через пензель/аплікатор, щоб не обпектись☝️
Тут одразу відповім на питання "чому Mehron"?
Kryolan чи Graftobian вартують, як крило літака + в Україні їх купити доволі складно, тільки замовляти з-за кордону. Аквагрим я вже пробую від інших виробників. Набагато бюджетніших😁 Так, як я фарбую виключно себе - то вчитись можна і на цьому. Доречі я ще не вирішила, чи необхідно мені вкладатись в дане хобі, тому поки про курси я не думаю. Так, ютюбчик і власний досвід🤣
Обличчя
Щось ми відволіклись від макіяжу...
Повертаємось хутенько🤣 Намастила лице латексом, для текстури і тут мені прийшла в голову геніальна ідея) А дай но зроблю ніби ока немає? Але є тяжі, що скріплюють верхню і нижню повіку. Сфоткалась... Ідея виявилась "не оч", тому ці тяжі були розрізані і підклеїні до великої серветки. Доречі, бачите, як латекс застигає? Він стає прозорим😸
Саме час розфарбовуватись
Тут буде трошки з категорії "як намалювати сову". Зробила тон кремовим гримрм той що Fantasy FX. Понадривала латексні латки і заповнила середину 3D гелем. Доробила трошки детальнки, зробила ефект брудних, вицвіших кіс. Біля проділу на лобі вирішила що прикольно, якщо буде гематома з кров'ю, що запеклась. На носі 3D гель, на губах теж він. Тут добре видно, який він яскравіший за венозну кров. Пішла вдягла лінзу, в мене це сіра з окантовкою, адже напівсклеру чи склеру я би просто не змогла вдягти через купу макіяжу навколо.
Трошки дуже близьких ракурсів🫣
Трішки face-to-face 😉 Доречі, я закінчила фарбуватись рівно об 11:00. То ж на все про все в мене пішло 1.5 години 🤬
Трошки ракурсів подалі
Доречі, такий чудовий ефект на зубах я досягла завдяки засобу на останньому фото😉
Йдемо змиватись
Все змивається теплою водою та улюбленою умивалкою від La Roche-Posay. Зуби чистяться зубною щіткою. А латекс та серветка перетворились на купку сміття в долонці. 3D гель розчиняється в теплій полі і змивається, грим так само. Якісь спеціалізовані штуки, які потребують спец знімальних засобів ми тут не використовували😸
Дякую що дочитали до кінця, це було дуже довго, але сподіваюсь надзвичайно цікаво🥰🥰🥰
Коментарі (0)