V-R-O-D-L-Y-V-A

Pyunkang Yul

Pyunkang Yul

Pyunkang Yul - це бренд, створений відомою в Кореї клінікою Oriental Medicine Pyunkang, установою, де ефективно лікують атопічні шкірні захворювання.

Місія бренду – створювати косметику з мінімальною кількістю інгредієнтів. Мінімум інгредієнтів у максимальній концентратції для того, щоб отримати якомога більше користі для шкіри. У складах навіть не міститься вода.

Вся продукція бренду підходить для догляду за чутливою, схильною до подразнення, атопічною шкірою. Але якщо у вас шкіра не чутлива, то вам, звісно, ​​теж підходять продукти цієї марки. Це базовий догляд за шкірою. Ця косметика підходить особливо людям із зневодненою шкірою, незалежно від її типу. А зневоднення - це стан шкіри, а не тип, і цей стан може зустрічатися і у жирного, і у комбінованого, і нормального типів шкіри. Найчастіше цю проблему одержують при боротьбі з прищами.

Корінь астрагалу

Здавалося б, що може один інгридент у складі? Напевно, засіб буде слабким...

Про цю траву життя простіше сказати чого не може корінь астаргалу, ніж перераховувати, що він може. А може він ось що:

  • він містить ефірні олії,
  • амінокислоти,
  • полісахариди,
  • мікроелементи,
  • купу вітамінів,
  • він є прекарсним актіоксидантом,
  • він знімає запалення,
  • він загоює
  • і показує чудові результати при виявленні акне та інших шкірних захворюваннях,
  • він зміцнює судини і прерасно працює на шкірі з купірозом,
  • має потужну ранозагоювальну та омолоджуючу дію.

Астралаг входить у топ 50 найсильніших рослин світу та використовується у засобах цього бренду у максимальній концентрації. Цей інгредієнт може все і використовується недаремно. Тому його буде достатньо. +Інгридієнти, які роблять емульсію – емульсією, крем – кремом + загусники, емульгатори - і це все в мінімальній кількості з мінімум шкоди для шкіри.

⚠️ Але корінь астрагалу є сильним алергеном, тому цю косметику не можна наносити тим, у кого дерматит, екзема, подразнення, пошкодження шкіри і т.д. Важливо пам'ятати, що перед використанням нової косметики потрібно провести алергічний тест⚠️

Pyunkang Yul

👁️‍🗨️ Глибоко очищувальна пінка з низьким pH

Засоби з позначкою "Deep Cleansing" відмивають шкіру "до скрипу", оголюють її, можливо після вмивання буде відчуття стягнутості - це все порушення бар'єрного шару шкіри. Я розумію, що такі засоби, швидше за все, викликатимуть почуття дискомфорту, провокуватимуть посилення почервоніння. Працюють такі продукти на поверхні шкіри, пори вони не очищають. Для того, щоб попрацювати з порами потрібна олія, а це вже зовсім інші продукти.
М'які засоби очищають шкіру не так сильно, і вони дуже неконцентровані.

Ця пінка концентрована і вона з низьким вмістом рН. Вона дуже м'яка, швидше за м'яка з "Deep Cleansing" і вона дуже добре очищає пори. Це досягається завдяки збагаченням екстрактами азіатської центели та листям ліщини у складі, а також пінка містить кокосову кислоту з кокосової олії для пом'якшення шкіри. Це чарівна м'якість та ефективність одночасно.

⚠️ В описі зазначено, що вона має ніжний цитрусовий аромат... Але для мене це "аромат" коли собачку вирвало прямо мені на груди ⚠️

Об'єм: 40/ 100 мл.

Мій спосіб застосування. 1-2 крапельки пінки спінюю в руках і наношу на суху шкіру обличчя, крім зони під очима. Далі зволожую руки водою та роблю масаж. Наприкінці змиваю теплою водою. На все про все десь до 2 хв.

👁️‍🗨️ Засіб, який поєднує в собі обидві функції: і есенцію і тонер. Це дивовижний засіб і, швидше, найпопелярніший у цього бренду. До складу тонера входить всього 7 інгридієнтів, це вичавки найкориснішого, без води, у прямому і переносному сенсах, оскільки тонер безводний, і на 90% складається з екстракту астрогалу.

Есенція тонер з екстрактом астрагалу має такі активні компоненти:

  • корінь астрагалу
  • аргінін

Він чудово зволожує шкіру. Найкращого тонера я не знаю.

Трохи в'язка консинстенція, добре вбирається, не залишає липкості і плівки на обличчі. Це самодостатній продукт, якому влітку, наприклад, не знадобиться доповнення. 1-2 шари цього тонера + spf-ка та відмінно.
Тонер дуже приємний та простий у використанні. Не має запаху.

Об'єм: 30/ 100/ 200 мл.

Мій спосіб застосування. Я наношу його на очищене обличчя вбиваючими рухами, без допомоги ватного диска, просто долонями та пальцями, до повного вбирання. Кому так незручно наносити, то бренд має спеціальні ніжні ватні диски. Я їх ще не пробувала, але думаю собі придбати для повної естетики.

👁️‍🗨️ Це унікальний продукт. Сироватка створена для глибокого зволоження шкіри, вона швидко усуває зневоднення та викликані сухістю зморшки, підвищує пружність шкіри, загоює запалення та запобігає їх повторній появі.
Сироватка є флюїдоподібною консинстенцією білого кольору, миттєво тане на шкірі, перетворюючись на дуже рідке молочко, чудово вбирається і зволожує шкіру. Зручна у використанні, можна змішувати з будь-якими іншими активами та працюватиме чудово.

Але я ніяк не зрозумію навіщо тут ця піпетка, якщо вона ніяк не вбиває в себе і не видає продукт 🤷‍♀️

Зволожувальна сироватка для обличчя має такі активні компоненти:

  • даурський астрагал
  • аргінін
  • екстракт родіоли рожевої
  • олії оливи

Об'єм: 9/ 100 мл.

Мій спосіб застосування. Після очищення і тонізації наношу десь 4-5 краплі сироватки подушечками пальців рухами, що поплескують, щоб засіб швидше всотався.

👁️‍🗨️ Крем для обличчя потрібно вибирати не за складовою, а за типом шкіри. Тобто якщо тонер і сироватку я можу ще вибрати без огляду на тип шкіри, то для крему це не можна пробачити. Крем я вибирала за типом шкіри і лише потім за складовою, а також вибирала на пізню осінь та зиму.

Живильний крем для обличчя має такі активні компоненти:

  • корінь астрагалу
  • масло ши
  • олія макадамії
  • гіалуронат натрію

Крем для мене жирненький, але він відповідає моїм потребам. Коли мені не вистачає живлення, зволоження, коли моя шкіра суха, то використовую саме цей крем.
Він не вбирається до кінця, має вологий фініш (ефект чок-чок). Підійде, я думаю, в екстремальні холоди та морози. В інших випадках його буде багато, тому що він ультранасичений та ультраживильний маслами. Я не завжди використовую його на все обличчя, частіше на проблемні локації, наприклад на сухі ділянки щік, навколо носа, на руки також. Крем буде товаришувати з кислотами, вітаміном С та іншими активами у догляді.

Об'єм: 20/ 100 мл.

Мій спосіб застосування. Після тонізациї або сироватки наношу вбиваючими рухами майже до повного вбирання.

У цій лінійці є й інші креми, які відповідають конкретним потребам:

  • Nutrition Cream - живильний крем (це мій крем зараз)
  • Moisture Cream - зволожувальний крем
  • Balancing Gel - гель для обличчя
  • Intensive Repair Cream - відновлювальний крем

Якщо ви хочете лише спробувати ці засобі, то є наборчики з мініатюрами. А також є чудові набори на подарунок у дуже лаконічних, мінімалістичних та вишуканих упаковках.