Blondie_rs

Маска, яка не вразила

Маска, яка не вразила

Привіт! Після пробничку зі зволожуючою маскою від Sane (яка дуже мені сподобалась!) я все ж наважилась на цю покупку по рекомендації знайомої. Вона розказала, що це її особиста паличка-виручалочка. Маска швидко заспокоює нові прищики та запобігає появі нових. Мене це заінтригувало і я звичайно ж придбала, протестувала та готова нарешті поділитись враженнями!

Текстура в неї рідка, і це перше, що одразу відрізняє маски Sane від інших. Має зеленувате забарвлення з мікро-частинками чорного кольору, які зовсім не відчутні при нанесенні. Аромат має ненав'язливий, доволі нейтральний та злегка нагадує щось пластмасове. Розподіляти по обличчю доволі важко через рідку кремоподібну текстуру. По-перше - получається більший розхід, бо хочеться нанести не тонким шаром; по-друге - получається нерівномірне покриття.

Я зробила декілька затестів та дивилась загалом, чи щось змінюється. Коли з'явилась невеличка висипка, я втішилась - адже можна було нарешті перевірити дієвість маски. Тримала по інструкції 3-5 хвилин (а то й більше). Маска за цей час не застигає.

Змивала по-різному, то теплою, то прохолодною водою. Різниці не побачила.

Пильнувала свої набряклі прищики, які з'являються доволі рідко та розглядала після нанесення маски, на наступний день та після повторного застосування маски. Як результат - нічого не змінювалось. Крім того, по відчуттям маска навіть не пом'якшувала та не розгладжувала обличчя (що зазвичай робить тонік з кислотами). Ех, а я вже повірила знов у диво.

Дана маска на моїй шкірі не показала жодних результатів. Це не означає, що вона погана, бо, як бачимо - моя знайома в захваті від неї. Можливо, тут роль ще грає щоденна рутина. Я використовую "повний пакет" баночок зранку та ввечері та практично ніколи не користуюсь масками 🤓 Тож цей етап для мене, скоріше, помедитувати, зробити от цю масочку в свій вихідний та полюбуватись у дзеркалі! Тож, дуже цікаво було б дізнатись про ваші відносини з масками: які полюбляєте, можливо були ще й від Sane?