Юльчик

#notscarywithmakeupclub

#notscarywithmakeupclub

Дуже цікавий челендж запустив Makeup Club! Із задоволенням перечитую дописи дівчат, із яких дізналася про багато нових для мене речовин та компонентів при різних шкірних проблемах.

Тому вважаю за необхідне поділитися своїми знахідками та засобами, які завжди є в моєму домі та допомагають при різних ситуаціях, пов’язаних із пошкодженням чи подразненням шкірних покривів.

Серед них два основних: Судокрем та La Roche-Posay Cicaplast Baume B5+.

Судокрем – це засіб, який постійно є в нашій сімейній аптечці вже понад 7 років! Ми його використовуємо практично при всіх можливих пошкодженнях шкіри – при опіках, подряпинах, дерматиті, висипаннях, також, коли дитина ще була маленькою – в якості лікувального засобу при попрілостях, що виникали від носіння пелюшок.

Згідно медичної інструкції, Судокрем – це антисептичний протизапальний та помякшуючий крем для місцевого лікування попрілостей, пелюшкового дерматиту, термічних опіків, відмороження, акне, пролежнів, екземи.

Основною діючою речовиною цього крему є цинку оксид, чинить антисептичну, в’яжучу, протизапальну дію. При нанесенні на шкіру знімає подразнення та заживлює незначні опіки, неглибокі рани.

Окрім цього, до складу крему входять такі речовини:

· бензиловий спирт – має місцеву анестезуючу дію з дезінфікуючими властивостями.

· бензил бензоат – має антисептичну дію, також діє як розчинна речовина.

· бензил цинамат – є синтезованою речовиною з бензилового спирту та коричної кислоти, яка має антибактеріальну та протигрибкову дію.

Від себе хочу сказати, що Судокрем – це просто чудодійний засіб! Від дуже швидко загоює будь-які ураження шкіри, підсушує та лікує прищики (навіть таку неприємну штуку як фурункули – гарно витягує все назовні), опіки, зменшує дерматит; гарно знеболює; має антисептичну, антибактеріальну та протигрибкову дію.

Перечитуючи дописи дівчат, зрозуміла, що цей бальзам в фаворитах у багатьох!:)

Але це й не дивно, адже він дуже гарно знімає будь-які подразнення шкіри, заспокоює, нейтралізує дискомфортні чи больові відчуття на поверхні шкіри. Також має непогану зволожувальну дію. Але використовую я його не тільки при подразненнях, але й після різноманітних естетично-косметичних процедур, після яких є бажаним дуже делікатний догляд за шкірою.

Склад бальзаму вражає різноманітністю цікавих компонентів! Але основними з них є пантенол 5% та Мадекассосид (які заспокоюють шкіру, в тому числі чутливу, і знімають подразнення); цинк, марганець(які володіють антибактеріальними властивостями); а також у складі є Трібіома (пребіотичний комплекс, що регулює мікробіом шкіри).

Ці два засоби є дуже дієвими та, вважаю, на про всяк випадок мають бути у кожному домі!