Unpacking замовлення + подаруночки 🪤
Улюблена рубрика
Дівчата, коли до мене зранку приходить кур'єр Makeup, то це гарантований заряд настрою на цілий день, у вас також?
Тож я бадьоро побігла знімати розпаковку, щоб і ви зарядилися💫
Шкода що я не одразу почала знімато, а то б ви почули мій захват від побаченого (на повторі вау і очманіти 😅)
А саме від кількості пробників, що поклали із замовленням ( особисто мені раніше могли покласти 1- 2 пробники)
Отже, перейдем до вмісту основного замовлення
🛍️ Гідрофільна олія з пробіотиками й колагеном Medi Peel Red Lacto Collagen Cleansing Oil - підкорила пробіотиками в складі, які сприяють зміцненню природних захисних властивостей шкіри (особливо важливо в холодний період для мене), прискорюють загоєння різноманітних пошкоджень
🛍️ Вітамінна сироватка для обличчя MyIDi 3C20+ PolyVit Serum - засіб на ранок, збагачений вітамінами С, Е, В5 і В1
🛍️ Протизапальна сироватка для обличчя MyIDi Acne-Off Control Serum - до її складу входить азелаїнова кислота, яку я шукала собі на вечірній догляд
💋 Блиск для губ Pastel Show By Pastel Show Your Magic Lip Gloss - має працювати як тінт. Замовила за порадами блогерки, обіцяла крутий візуальний ефект на губах, ще й зволоження
Я додам фото як повинно виглядати на губах
Перевірю, правда це чи маркетинг
Подаруночки 🎁
🎁 Очищувальний зволожувальний мус MyIDi H2ydrO Phyto Mousse (міні)
🎁Косметичка Girls Travel
🎁3 кремчики і одна сироватка від Biotherm
🎁Тональна основа Lancome
🎁Парфумована вода Valentino Voce Viva Intense
🎁Парфумована вода Yves Saint Laurent Libra Intense (ароматом якої пахла вся посилка)
Коментарі (0)