Аna

Турецький бренд Benri - хороша маска для волосся за копійки

Турецький бренд Benri - хороша маска для волосся за копійки

Вітаю!

Продукту, про який піде мова, на мейкапі немає. Я придбала цю маску в Туреччині і хочу поділитися з вами враденниями.

Коли я побачила ціну, то подумала: "Боже, хоч би волосся не випало від неї". (42,5 турецьких ліри, що становить приблизно 55 грн за 0,5 л) На якісь ефекти навіть не очікувала. Вибору не було, часу вештатись по магазинах також. Тож купила. І не пошкодувала)

Склад маски дуже короткий і простий. Підозрюю, що це дешеві та перевірені часом компоненти. Повний склад:

"aqua, cetearyl alkohol, cetrimonium chloride, glycerin, dimethicone, lauryl glucoside, parfum, citric acid, persea gratissima oil, butyrospermum parkii butter, methylchloroisothiazoline, methylisothiazolinone, Cl 19140, Cl 17200, Cl 4290"

Коротко переказую визначення компонентів у гуглі: складові мають кондиціонувати та пом'якшувати волосся.

Обіцянки на етикетці навіть не буду перекладати, бо там обіцяють просто все, що змогли придумати) Часто такий копірайтинг можна знайти на бюджетних баночках.

Текстура

Щось середнє між желе і гелем. Маска доволі густа, добре обволокує волосся і тримається 3-5 звилин, заявлених виробником. Колір жахливий, якщо чесно) Він мене постійно відлякував, проте на волосся ніяк не впливає. Пахне цей шрек приємно - чимость косиетичним, трохи одеколоном та цукерками.

Ефекти на волоссі

Досить слабко виражені, здебільшого полягають у м'якості волосся. А ще мені здалося, що у турецькій воді маска працює трохи гірше, ніж вдома. Кондиціонування волосся у звичній воді стало більш вираженим.

От і все, що можу сказати про цю маску. Вона дешева, їі багато, вона не шкодить волоссю і навіть пробить його трохи кращим (порівнюю з рутиною без використання маски). Я свою забрала з собою тільки тому, що знайшлось місце у валізі. А спеціально її купляти не рекомендую. Маска підійде для того, щоб користуватись нею певний час і позбутись без жалю, коли пр йде час відлітати додому.

Турецький бренд Benri - хороша маска для волосся за копійки
Турецький бренд Benri - хороша маска для волосся за копійки