Lily♥️

BURBERRY GODDESS. Унікальний гурманський аромат?

BURBERRY GODDESS. Унікальний гурманський аромат?

Як на мене, Burberry не так часто випускають новинки ароматів, побачивши цю, я не змогла пройти повз. Взагалі мої відносини з ароматами від Burberry не однозначні, бо я для себе так і не змогла підібрати там ідеальний аромат, хоча тестувала багато, мала декілька флаконів, але зазвичай в них завжди є якась нота, яка мені не дуже імпонує.

Отож в цьому році, вийшла новинка аромат Goddess у версії парфумованої води .Флакон повністю відповідає тому, що в середині.

Сьогодні зробила затест цього аромату, ділюся враженнями.

  • Перше враження: коли нанесла його на блоттер, відразу скажу не здивував, досить очікуваний теплий гурманський солодкий тягучий аромат. Я не сказала би, що не чула цього раніше.
  • Проте унікальність цього аромату саме в композиції: потужне тріо ванілі і цікаві ноти какао і лаванди у базі. Всі ноти добре відчуваються.
  • Флакон має чудовий елегантний дизайн, прикрашений медальйоном, нагада аромати Versace.
  • Формат багаторазового наповнення: завдяки надійній та інноваційній системі наповнення всі флакони Burberry Goddess можна легко наповнювати. І це для мене крок вперед у парфумерії. Вже багато брендів прийшли до цього , не лише нішеві. І це супер круто!💗
  • На блоттері залишилась велика масляна пляма, тому тут треба бути обережним з одягом!

Аби тобі було легше зрозуміти напрямок аромату, зробила для тебе невелику підбірку ароматів, які на мою власну думку можуть бути в одному напрямку. Цікаво, якщо ти вже тестувала Burberry Goddess, ділись враженнями, щоб інші girls теж були в курсі!💗