Viktoria_Ilnytska

Скраб і маска від MARY KAY

Скраб і маска від MARY KAY

Познайомилася з цим брендом через подругу🌸 Вона займалася MARY KAY і використовувала її у своєму догляді🧖‍♀️

Я дещо скептично спочатку ставилась до цієї косметики, чомусь, ототожнювала її з AVON та ORIFLAME, хоча ціна на засоби значно відрізняється.

Одного разу подруга мене запросила на вечір з дівчатами та жінками, які продавали косметику цього бренду. Тоді призентували нові засоби для обличчя та тіла, я погодилась✨

Ця зустріч була такою атмосферною та пронизаною красою та розмовами про догляд🌟 Затестивши, деякі засоби на собі, я вирішила спробувати і першим замовленням у мене була вугільна маска🖤 Від тоді я полюбила MARY KAY💗

Відлущує і видаляє відмерлі клітини шкіри, залишаючи пори чистими, а шкіру свіжою.

• Містить екстракт пітахайї, антиоксиданти якого захищають шкіру від вільних радикалів.
  • Містить екстракт алое для ще сильнішої антиоксидантної дії.
  • Містить натуральне відлущуюче фруктове насіння, що допомагає краще очистити пори.
  • Містить інгредієнти, отримані з кокоса і яблук.
  • Шкіра не тільки стає більш гладенькою, а й отримує додаткове сяйво.

Має дуже приємний солодкуватий запах, текстура ніжна, не травмує шкіру, має маленький розход - невеликої каплі сповна вистачає👌🏻

Рожево-квіткова маска для обличчя з екстрактом плюмерії, що має антиоксидантні властивості та захищає шкіру від вільних радикалів. Багата на мінерали рожева глина очищує шкіру від денного бруду та повертає їй природне сяйво.
Основні переваги маски з рожевої глиною:

• відновлює втомлену та тьмяну шкіру. Вже за 10 хвилин ти знову виглядаєш бадьорою та свіжою
  • підходить для будь-якого типу шкіри
  • некомедогенний засіб

Ця маска вже вдруге в мене. Роблю коли як - то вранці, то ввечері. Рекомендується використовувати 1,2 рази на тиждень🌸