V-R-O-D-L-Y-V-A

Як приручити найстрашніший гриб? Частина 2. Тремелла #notscarywithmakeupclub

Як приручити найстрашніший гриб? Частина 2. Тремелла #notscarywithmakeupclub

Продовжуємо говорити про засобі, які, на перший погляд відлякують своїми незвичними компонентами, а насправді – чудово справляються з проблемами.

Перша частина тут https://club.makeup.com.ua/post/21676/

Mary & May Citrus Unshiu + Tremella Fuciformis Serum - Сироватка з екстрактом зеленого мандарина та грибами тремелла

Висококонцентрована формула сироватки збагачена більш ніж на 83,5% екстрактом цитрусу мандарину Уншіу та 9,7% укстракту крижаного гриба.

Активні інгредієнти 👌🏻 :

• 🍊 екстракт цитрусу мандарину Уншіу – це чудове джерело Вітаміну С. Цей компонент сприяє освітленню та вирівнюванню тону шкіри. Екстракт мандарину Уншіу бере участь в інгібуванні тирозинази - ферменту, що регулює вироблення меланіну, за рахунок чого допомагає усунути та попередити появу пігментних плям. Крім того, екстракт містить антиоксидантні компоненти (гесперидин), які захищають шкіру від пошкоджень, викликаних ультрафіолетовим випромінюванням, а також зволожуючі речовини;
  • 🍄 екстракт крижаного гриба має насичений склад – амінокислоти, мінерали, білки та вуглеводи, завдяки чому чудово живить і насичує шкірний покрив вологою. Зволожуюча дія крижаного гриба зумовлюють полісахариди, які мають високу вологоутримуючу здатність, що перевершує навіть гіалуронову кислоту. Полісахариди добре проникають у шкіру та надають пролонговане зволоження;
  • 🧪 арбутин ефективно відбілює, очищає токсини, робить шкіру м'якою та гладкою, уповільнює вироблення меланіну в клітинах;
  • 🧬 аргінін вирівнює тон, уповільнює процеси старіння, розгладжує зморшки, служить "будівельним матеріалом" для білків.

В пляшці 30 мл.

👁️‍🗨️ Мій досвід використання цього продукту. Сироватка в матовій скляній коричневій баночці. Мені подобається, що виробник вказує концентрацію всіх діючих речовин на упаковці. І робоча концентрація речовин, що діють, схожа на правду. Консинстенція сироватки густа, після поглинання шкірою не липка. Продукт чудово вирівняв тон шкіри, вона стала більш пружна і здорова, сироватка добре справляється з зневодненням шкіри, як сос-засіб відмінно підійде, класно зволожує.

👁️‍🗨️ Мій спосіб застосування. Після очищення і тонізації наношу десь 4-5 краплі сироватки подушечками пальців рухами, що поплескують, щоб засіб швидше всотався.

⚠️ Важливо пам'ятати, що перед використанням нової косметики потрібно провести алергічний тест ⚠️

З цією сироваткою побоялася використати інші засоби, тож спочатку взяла рідну пінку для вмивання.

Що пише виробник 🧐

Особливості Mary & May Houttuynia Cordata+Tea Tree Cleansing Foam:

• гіалуронова кислота захищає від сухості й відчуття стягнутості, покращує еластичність;
  • екстракт чайного дерева чинить антибактеріальну дію, прискорюючи процес загоєння;
  • екстракт Houttuynia Cordata сприяє зменшенню запальних процесів, виводить токсини;
  • змиває накопичені протягом дня забруднення, залишки косметики;
  • ефективно очищає пори від надлишку себуму;
  • формула без потенційних алергенів;
  • утворює густу кремоподібну піну.

Об'єм: 150 мл.

👁️‍🗨️ Мій досвід використання цього продукту. Це м'яка пінка з лінійки висипів. Вона не перечищає, тобто не чистить шкіру до скрипу і не знімає захисний бар'єр. Вона ближча до натурального балансу шкіри. Біла густа консинстенція, концентрована та економічна. Думаю, що пінка сподобається тим, у кого проблемна комбінована шкіра, особливо допоможе тим, у кого висипання, оскільки вона має протизапальний ефект.

👁️‍🗨️ Мій спосіб застосування. Спінюю очищувальний засіб з водою в долонях до утворення пружної пінки. Далі наношу на вологу шкіру обличчя та шиї. Вже після ретельного очищування або масажу змиваю теплою водою. Мию так обличчя десь до 2 хв.

28 жовтня, 2023
V-R-O-D-L-Y-V-A
28 жовтня, 2023