KsuLv

Sister’s aroma - чому не все так однозначно?

Sister’s aroma - чому не все так однозначно?

Дівчат, признаюсь чесно: я купувала продукцію sister’s aroma не знаючи абсолютно нічого про цей бренд крім того, що він український 🇺🇦 і вони використовують еко інгредієнти для виробництва продуктів.

В спільноті я дізналась, що не все так однозначно. І вирішила провести детальний аналіз діяльності бренду.

На просторах інтернету знайшла про це багато цікавої інформації. Як позитивної, так і негативної. Детальний розбір тут проводити не буду, єдине що хочу сказати - перед тим, як купувати продукцію цього бренду ознайомтесь з його діяльністю.

На фото вище представлені продукти бренду, які я маю.

Окрему увагу заслуговують їх аромати для авто. Це щось оригінальне, такого раніше не зустрічала, хоча перепробувала багато «пахнючок для авто».

Знайомство почалось з аромату Rose, який я придбала для себе. Хотіла щось унікальне, дівчаче і отримала. Аромат залишає довгий шлейф в авто, має спочатку різкий аромат, потім стає мʼякший (тому використовую парфум не перед поїздкою, а після неї).

Опис аромату: Ніжний тендітний аромат чайної троянди після дощу. З нотами квіток і мускусу.

Має гарну стійкість, зберігається в авто протягом 2-х днів. Можу охарактеризувати його як аромат "сильної та незалежної", оскільки мʼякі та квіткові ноти троянди контрастують із сміливими та сильними тонами мускусу та білого кедра, створюючи складний та багатогранний аромат.

Sister’s aroma - чому не все так однозначно?

Цитрусовий аромат, який залишає неповторний шлейф в салоні.

Опис аромату: Яскравий аромат апельсинового і вишневого цвіту. З нотами сандалу, шкіри та амбри.

Має гарну стійкість, не залишає плям, якщо нанести на сидіння. Має дещо кращу стійкість ніж Rose, зберігається в авто протягом 3-х днів. Цей аромат надає авто якоїсь люксовості 🤑

При покупці парфумів на той момент були акції 😊

Бальзам для губ гарно зволожує губи, після нанесення відчувається легеньким холодок, який проходить через 10 хв, через деякий час бальзам надає губкам рожевого відтінку. Ніякого запаху не має. Особисто мені незручні бальзами-бочечки через нанесення, оскільки руки не завжди є де помити.

Санітайзер відрізняється від інших своїм ароматом, дуже він гарний, аж шкода використовувати 😄 Про ступінь дезінфекції рук говорити не буду: під мікроскопом не перевіряла, на чашку Петрі не сіяла.

Можу зробити висновок, що продукція бренду доволі оригінальна і якісна. Проте чи буду я купувати ще щось після того як дізналась всю історію?

Однозначної відповіді не маю, якось дуже все заплутано і незрозуміло…