Олена Романюк

Туалетна вода 🍒Malizia Bon Bons Cherry Kiss 🍒

Туалетна вода  🍒Malizia Bon Bons Cherry Kiss 🍒

Malizia - бренд з Італії, асортимент на MakeUp представлений рідким милом, гелями для душу, але найбільшу увагу отримують саме ці яскраво оформлені флакончики та дезодоранти.

До речі, дезодоранти Malizia мають вікове маркування з 3-ох років, і саме їх я обрала в якості першого засобу такого плану для своєї доньки.

Аромат Cherry Kiss відноситься до солодких, фруктових. Початкова нота: вишня, нота серця: яблуко, і кінцева теж тішить нас вишнею.

Для мене це 100% вишнева цукерка, льодяник яскравий, насиченого вишневого кольору, що навіть не залишає сумнівів, що це sweet cherry 🍒, без жодної кислинки, яка може відштовхнути у цій ягідці.

Аромат грайливий та солодкий, не відштовхує, достатньо ніжний, дійсно, через 10 хвилин з'являється свіжість яблука, але швидко зникає, і залишається легка хмаринка вишневих смаколиків.

Malizia Cherry Kiss буде чудовим подарунком і маленьким дівчаткам, які починають цікавитися парфумами, можна потішити їх, подарувавши парфуми, дезодорант, як вже для дорослої панянки; так і дівчаткам, які пам'ятають про "маленьку дівчинку" всередині себе, та дають їй можливість насолодитися вишневими смаколиками і помріяти про поцілунки 💋❤.